ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβη ο Τούρκος ηγέτης των εθνικιστών, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ιδιαίτερα, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μπαχτσελί είπε ότι «είναι ληστεία η Ελλάδα να κρύβεται πίσω από αντίπαλες χώρες και το σκάει επίμονα από το διάλογο και το συμβιβασμό, και καταφεύγει σε αδικίες και παρανομίες για να κερδίσει την ευημερία και το μέλλον της».
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε επίσης ότι στην πόλωση μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας προστέθηκε υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ και η έχθρα Τουρκίας – Γαλλίας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είναι δυνατή ούτε η επιβίωση του ΝΑΤΟ ούτε η δημιουργία ενός περιφερειακού και παγκόσμιου περιβάλλοντος ειρήνης ενώ τόνισε ότι το τουρκικό έθνος έχει τεθεί επικεφαλής της ανεξαρτησίας της Γαλάζιας Πατρίδας.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Σε τροχιά ανόδου με φόντο την Fed και τις δηλώσεις Τραμπ – Κινείται στα 4.560 δολ.
- Μαρινέλλα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού
- Το διαμέρισμα του Thom Yorke στη Ρώμη και η σιωπηλή ποίηση του wabi-sabi – mononewsTV
- Ανοίγει η πλατφόρμα Α21 για το Επίδομα Παιδιού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.