ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ., θα συγκληθεί, υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.
Κεντρικό θέμα θα είναι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης:
Άγρια κόντρα on air Μουτίδου – Μπέου: «Δεν γουστάρω ρατσιστές» – «Η πρώτη ξεφτίλα είσαι εσύ»
ΥΠΕΘΟ – ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 25 Φεβρουαρίου για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο μανίκι της Σάντερλαντ η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Shuffle, με φόντο τη νέα εποχή των στοιχηματικών χορηγιών
- Νέο περιστατικό μετά τον Μαζωνάκη με «θαυματουργές» θεραπείες – Αγγειοχειρούργος υποσχόταν «θαύματα» σε 10 μέρες με ενέσιμες βιταμίνες
- Κτηματολόγιο: Ψηφιακά πλέον οι διορθώσεις στα ακίνητα με την «metavoles» – Τι αλλάζει σε όρια και εμβαδά
- Σιδηρομετάλλευμα: Επιστροφή στα κέρδη με την τιμή κοντά στα 100 δολάρια – «Βαρίδι» η Κίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.