ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη με τον Τούρκο ομόλογό του, πρέσβη Μπουράκ Ακτσαπάρ, με αντικείμενο τη θετική ατζέντα συνεργασίας για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας.
Το κλίμα της συνάντησης, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ήταν καλό και συζητήθηκαν σε εποικοδομητικό κλίμα όλα τα ζητήματα της θετικής ατζέντας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΥ: Μειώθηκαν οι δημόσιες εγγραφές τους πρώτους εννέα μήνες του 2023
Δακτύλιος: Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν κάνετε παράβαση
Κοντογεώργης: Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με όλους τους νέους περιφερειάρχες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.