• Πολιτική

    Ελληνική Λύση: Δεύτερη αποχώρηση βουλευτή μετά την «τιμωρία» από τον Βελόπουλο – Παρελθόν και ο Αντώνης Μυλωνάκης

    • NewsRoom
    Αντώνης Μυλωνάκης

    Αντώνης Μυλωνάκης


    Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης, καθώς η κίνηση του προέδρου του Κυριάκου Βελόπουλου να προχωρήσει στην «τιμωρία» τριών βουλευτών με αφορμή δημοσιεύματα, χωρίς καν να ζητήσει τις απόψεις του, οδηγούν τους δύο από αυτούς στην αποχώρησή τους από την παράταξη.

    Έτσι  μετά την Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, παρελθόν αποτελεί πλέον και ο  Αντώνης Μυλωνάκης, καθώς του επιδόθηκε η απόφαση για αλλαγή εκλογικής έδρας στις επικείμενες εκλογές, ως «τιμωρία» για κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά.

    Στην ανακοίνωσή του στο Facebook, ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει:

    «Μετά την επίσημη πλέον ανακοίνωση της Ελληνική Λύση με την οποία αποφασίστηκε χωρίς πρότερη επίσημη ενημερωσή μου και χωρίς καν να ερωτηθώ, δίκην τιμωρίας χωρίς κανένα λόγο και αιτία, η κάθοδός μου σε άλλη εκλογική περιφέρεια εκτός της Ανατολικής Αττικής, η απάντησή μου είναι αρνητική.

    Ήμουν βουλευτής στη συγκεκριμένη περιφέρεια – και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς στο κόμμα – και παραμένω εργάτης, μαχητής και πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με εμπιστεύθηκαν, τους οποίους και υπηρέτησα και υπηρετώ τέσσερα χρόνια τώρα.

    Με σοβαρότητα, εντιμότητα, λογική και αξιοπρέπεια δηλώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα τις ιδεολογικές μου θέσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν κατά την τετραετή παρουσία μου στη Βουλή.
    Αυτά τα πολιτικά – εκβιαστικά διλήμματα για αλλαγή περιφέρειας, τα οποία έχουν απότερους σκοπούς, δεν με αγγίζουν.

    Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, καλό και κυρίως τίμιο αγώνα και σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να είναι πάντα με ψηλά το κεφάλι.

    Με εκτίμηση,
    Αντώνιος Μυλανάκης».

    Διαβάστε επίσης

    Ελληνική Λύση: Αποχώρησε η Αλεξοπούλου, ενοχλημένος και ο Μυλωνάκης με την «τιμωρία» από τον Βελόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ