• Πολιτική

    Ελληνική Λύση: Ο Μυλωνάκης κατηγορεί τον Βελόπουλο πως εισέπραξε «μαύρα» 207.000 ευρώ

    • NewsRoom
    Αντώνης Μυλωνάκης

    Αντώνης Μυλωνάκης


    Σε νέα καταγγελία, πως ο Κυριάκος Βελόπουλος εισέπραξε «μαύρα» από τους βουλευτές του κόμματός του την περίοδο 2019-2023 το ποσό των 207.000 εύρω προχώρησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, κλιμακώνοντας περισσότερο την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών.

    Ο κ. Μυλωνάκης απέστειλε εξώδικη δήλωση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης  να αποδείξει τους ισχυρισμούς του περί αποστασίας αλλά και να τον ενημερώσει για τη διαχείριση των χρημάτων που έλαβε την περασμένη τετραετία από τους βουλευτές του κόμματος.

    Το εξώδικο έρχεται ως συνέχεια των αποκαλύψεων του κ. Μυλωνάκη και της πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου σύμφωνα με τις οποίες τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν υποχρεωμένα να καταθέτουν μηνιαίως στον ταμεία του κόμματος 1.500 ευρώ.

    Υπενθυμίζεται πως έρευνα για «μαύρο» χρήμα στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου διέταξε νωρίτερα ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικο  χρήματος.

    Διαβάστε επίσης

    Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος: Έρευνα στο κόμμα του Κ. Βελόπουλου διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής



    ΣΧΟΛΙΑ