ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα καταγγελία, πως ο Κυριάκος Βελόπουλος εισέπραξε «μαύρα» από τους βουλευτές του κόμματός του την περίοδο 2019-2023 το ποσό των 207.000 εύρω προχώρησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης, κλιμακώνοντας περισσότερο την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο κ. Μυλωνάκης απέστειλε εξώδικη δήλωση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να αποδείξει τους ισχυρισμούς του περί αποστασίας αλλά και να τον ενημερώσει για τη διαχείριση των χρημάτων που έλαβε την περασμένη τετραετία από τους βουλευτές του κόμματος.
Το εξώδικο έρχεται ως συνέχεια των αποκαλύψεων του κ. Μυλωνάκη και της πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου σύμφωνα με τις οποίες τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν υποχρεωμένα να καταθέτουν μηνιαίως στον ταμεία του κόμματος 1.500 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως έρευνα για «μαύρο» χρήμα στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου διέταξε νωρίτερα ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικο χρήματος.
Διαβάστε επίσης
Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος: Έρευνα στο κόμμα του Κ. Βελόπουλου διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσαγγάρη: Το 98% των πρατηρίων καυσίμων έχει προσαρμοστεί στο πλαφόν
- Η Γυναίκα στο επίκεντρο του αύριο: Ολα όσα είπαν Παύλος Μαρινάκης, Νατάσσα Κιουρκατιώτη και Νατάσσα Σίμου
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.