• Πολιτική

    Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου

    • NewsRoom
    Αφροδίτη Λατινοπούλου

    Αφροδίτη Λατινοπούλου


    Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

    Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμη μία φορά η ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την εμφάνιση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα.

    Μετά τις αιχμηρές αναρτήσεις της για τους μετανάστες, για τους ΛΟΑΤΚΙ, και τη μητριαρχία, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα.

    Συγκεκριμένα, σχολίασε το γεγονός ότι η Δανάη Μπάρκα ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και εισέπραξε θετικά σχόλια, τονίζοντας ότι προβάλλουμε λάθος πρότυπα ενήλικης παχυσαρκίας.

    «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

    Υπενθυμίζεται, ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν προσκείμενη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο το διάστημα πριν τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζονται για τη μάχη των πρόωρων εκλογών – Ποιοι μπαίνουν στα ψηφοδέλτια και ποιοι μένουν εκτός

    Μεγιστοποιεί την ανάσχεση του τουρκικού αναθεωρητισμού στα Βαλκάνια ο Νίκος Δένδιας – Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ