• Άρθρα

    Δεν ήταν δρακογενιά: Ήταν “τερατογενιά”

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr


    Πώς το είπε ο πατέρας του Νίκου Παππά. Η δρακογενιά; Μάλλον ο άνθρωπος έκανε λάθος. “Τερατογενιά”, θα ήθελε να την βαφτίσει, αλλά μπερδεύτηκε.

    Οι αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών (παρακολουθήσεις, συλλήψεις δημοσιογράφων κατ’ εντολήν της συζύγου υπουργού των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, σύστημα Ρασπούτιν, συνομιλίες του αρχηγού της πυροσβεστικής κλπ) δείχνουν ότι την Ελλάδα την κυβερνούσαν επί 4,5 χρόνια, όχι δράκοι αλλά “τέρατα”.

    Τους τελευταίους μήνες  η Ελλάδα ζει ταυτόχρονα με τον COVID -19,  παρέα με τις αποκαλύψεις που φαίνεται να τις έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει άνθρωποι που προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία είχαν πάρει παραμάσχαλα τις συμβουλές του Μακιαβέλι (Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα) και του Στάλιν μαζί (Εμείς οι κομμουνιστές δεν είμαστε κοινοί άνθρωποι. Είμαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα).

    Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος ; Το 2015 που ήθελαν να μας γυρίσουν στην δραχμή και να ανοίξουν τις θυρίδες;

    Τον Ρασπούτιν που ήθελε να ελέγξει την δικαστική εξουσία;

    Tον Παππά που ήθελε να ποδηγετήσει τα media και ζήτησε εκβιαστικά 25.000.000 ευρώ από την CCC για να τους φτιάξει κανάλι; Τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα;

    Η τώρα τον εκλεκτό τους αρχηγό της πυροσβεστικής που σύμφωνα με τις ηχογραφημένες αποκαλύψεις,  δεν έστειλε τα αεροπλάνα στα Κύθηρα και τα άφησε να καούν για λόγους εξουσίας;

    Και μάλιστα μιλώντας στο όνομα της Γεροβασίλη διέταξε να μην δημοσιοποιηθούν τα αληθινά στοιχεία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

    Δεν ξέρω εάν ο αρχηγός της πυροσβεστικής μιλούσε για λογαριασμό της τότε υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.

    Εάν πράγματι εννοούσε όσα έλεγε, τότε η Γεροβασίλη πρέπει να κάνει μήνυση και αγωγή στον τέως αρχηγό της πυροσβεστικής και όχι να απειλεί με αγωγές τα media επειδή προχώρησαν στην συγκεκριμένη αποκάλυψη.

    Τι τελευταίες εβδομάδες άπαντες έχουν μείνει άφωνοι από την λειτουργία του κράτους επι ΣΥΡΙΖΑ.

    Αυτό που φάνηκε ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε λιγότερο από ένα διαπλεκόμενο κόμμα που μπορούσε να ξεπουλήσει τα πάντα αρκεί να κρατηθεί γαντζωμένο στην εξουσία.

    Από ότι φαίνεται οι αποκαλύψεις σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστούν.  Για να δούμε τι άλλο μας περιμένει…

     

       



    ΣΧΟΛΙΑ