• Πολιτική

    Μπέος και Πατούλης θα ιδρύσουν κόμμα; Η απάντηση του δημάρχου Βόλου

    Γ. Πατούλης - Αχ. Μπέος

    Γ. Πατούλης – Αχ. Μπέος


    Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια περί ίδρυσης κόμματος με επικεφαλής τον περιφερειάρχη (για λίγο καιρό ακόμη) Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Φήμες που ανάγκασαν τον κ. Μπέο να εκδώσει ανακοίνωση και να χαρακτηρίσει «βλακείες» αυτά τα σενάρια.

    Οι φήμες πάντως ενισχύθηκαν από τη στιγμή που ο κ. Μπέος επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Στ. Κασσελάκη και των «δικαιωματιστών» και μετά τις αναφορές του δημάρχου για τη «δική του Ελλάδα» που κάποιοι θέλουν να την αλλοιώσουν.

    Από την άλλη άγνωστο είναι το πολιτικό μέλλον του Γιώργου Πατούλη ο οποίος από την αρχή του χρόνου δεν θα έχει κάποια θεσμική ιδιότητα και μάλλον «ψάχνεται» για κάτι άλλο.

    Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Επειδή στις μεμονωμένες δηλώσεις κάποιων πολιτικών, με κίνητρα που προφανώς έχουν δόλο ή υποκρύπτουν απλή βλακεία, τελευταία προστίθενται διάφορα δήθεν έγκυρα δημοσιεύματα ότι προσανατολίζομαι να ιδρύσω και να ηγηθώ πολιτικού κόμματος, θέλω με τρόπο απλό αλλά ιδιαίτερο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό να σταματήσω εδώ κάθε συζήτηση.

    Όχι απλώς δεν εξετάζω τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ούτε καν μου πέρασε σαν ιδέα. Αλλωστε εγώ δεν είμαι πολιτικός, δεν μ’ ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και παραμένω αποκλειστικά προσηλωμένος στην αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Βόλου, όπου οι συμπολίτες μου με τίμησαν με τρόπο εντυπωσιακό για μια ακόμη θητεία και οφείλω να τους ανταποδώσω με τη δουλειά μου την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Τελεία και παύλα».

    Διαβάστε επίσης:

    Αχιλλέας Μπέος: Νέο παραλήρημα – Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου



    ΣΧΟΛΙΑ