• Πολιτική

  Αχιλλέας Μπέος: Νέο παραλήρημα – Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου

  • NewsRoom
  Αχιλλέας Μπέος – Στέφανος Κασσελάκης

  Αχιλλέας Μπέος – Στέφανος Κασσελάκης


  Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος λέγοντας πως γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα …αγόρια που σχολιάζουν την επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο Αχιλλέας Μπέος επιμένει στις απόψεις του, τονίζοντας μάλιστα, πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου.

  «Περιμένω την ερώτηση που θέλετε να μου κάνετε. Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου. Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος, με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα, ανέφερε ο κ. Μπέος.

  Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι, γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά! Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα… αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή; Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως», πρόσθεσε.

  «Το σωστό θα ήταν να πω πως ότι ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση, να δείτε πόσοι είναι υπέρ μου», κατέληξε  ο δήμαρχος Βόλου.

  ________________­_______

  Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

  Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

  Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες  ΣΧΟΛΙΑ