• Πολιτική

    Ανδρέας Λοβέρδος: Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

    • NewsRoom
    Ανδρέας Λοβέρδος

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε στις 13.00 ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

    «Συζητήσαμε για τη σημερινή ημέρα, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Μικρών Παιδιών. Είναι μια ημέρα που μας συγκινεί και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις που έχουμε. Πρόσφατα, ψηφίσαμε στη Βουλή έναν νόμο που περιελάμβανε την αυστηροποίηση των ποινών για την κακοποίηση των μικρών παιδιών μέσα στην οικογένεια», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος και προσέθεσε ότι επιπλέον μίλησαν για θέματα επίκαιρα, όπως η πανδημία και οι υποχρεώσεις που έχει τόσο η Πολιτεία όσο και η Εκκλησία.

    Επίσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν ιδίως την περίοδο που ήταν υπουργός.

    Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκανε αναφορά στην περίοδο που ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν υπουργός Παιδείας και στις λύσεις που ήταν διατεθειμένος να δώσει σε σοβαρά ζητήματα. Του ευχήθηκε, επίσης, να έχει δύναμη και υγεία για έναν αγώνα καθαρό και τίμιο.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ