ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αντεπίθεση περνά η Έλενα Ακρίτα, μετά την παραπομπή της, από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, επειδή στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στο Ψυχικό στήριξε τον υποψήφιο της ΝΔ και όχι τη Μαρία Αποστολάκη, που είχε το επίσημο χρίσμα της Κουμουνδούρου.
Μεταξύ άλλων, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές κατά της ΝΕΒΑ, επισημαίνοντας ότι πρόσκειται στην «Ομπρέλα» και ότι, στην ίδια ανακοίνωση, ζητούν από τον Στέφανο Κασσελάκη να μην προχωρήσει στις διαγραφές των κ.κ. Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα και Βίτσα.
Παράλληλα, όσον αφορά στο αυτοδιοικητικό σκέλος, παρατηρεί με νόημα:
«Πίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών. Σε εμάς τους κατοίκους πέφτει άμεσα λόγος για τη γειτονιά μας και τη γειτονιά των παιδιών μας.
Όταν ορίζουμε κομματικούς υποψήφιους, καλά θα κάνουμε από εδώ και μπρος να παίρνουμε ένα τηλεφωνηματάκι τους τοπικούς βουλευτές που, όσο να πεις, ξέρουν τα “ντόπια” καλύτερα».
Διαβάστε επίσης:
Χάρης Δούκας: Συναντήσεις με Κικίλια και Πατούλη
Δένδιας: Υπό την εποπτεία του ΥΕΘΑ και πάλι η ΕΑΒ – Οφείλει να εξυγιανθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.