ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Χάρης Δούκας, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του ως δήμαρχος Αθηναίων, με την έναρξη της νέας χρονιάς. Αρχικά επισκέφτηκε τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και στη συνέχεια τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Αντικείμενο αυτών των συναντήσεων ήταν η συνεργασία για τη θωράκιση της Αθήνας απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και η αποτελεσματική προστασία της πόλης και των πολιτών έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Όπως ανέφερε ο κ. Δούκας, αυτά αποτελούν προτεραιότητα για τον ίδιο και πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί κυρίως στην πρόληψη και ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της πόλης μας».
Διαβάστε επίσης:
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Πρωταθλήτρια στη Διαχείριση Απορριμμάτων η Περιφέρεια Πελοποννήσου
Παπουτσάνης: Από 8 Δεκεμβρίου η καταβολή προσωρινού μερίσματος 0,03 ευρώ/μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Εφραίμογλου: Η καινοτομία δεν ευδοκιμεί σε απομόνωση – Χρειάζεται ένα συνεργατικό οικοσύστημα
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Το ευρωπαϊκό σχέδιο για την Αμυντική Ετοιμότητα 2030 παρέχει κάλυψη 360 μοιρών
- Ο χορός του Βρετανικού Μουσείου: Τα έσοδα από την εκμετάλλευση των Γλυπτών του Παρθενώνα
- Μητσοτάκης:«Σημαντικά βήματα προς την υλοποίηση κοινής ευρωπαϊκής αμυντικής πολιτικής»