• Η νέα έκπληξη του Στάσση της ΔΕΗ, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Εξάρχου, η Goldman, η Ryanair και η AEGEAN, η off shore της Φιξ, και το Rolex της Έλενας Ακρίτα (φωτό)

    Φίλοι αναγνώστες, ρεσιτάλ έδωσε χθες η μετοχή της Aegean του Ευτύχη Βασιλάκη

    image

    Το νέο ράλι της αγοράς

    Χθες η αγορά για μια ακόμα φορά έδωσε μεγάλα κέρδη.

    Η επενδυτική κοινότητα αναμένει μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, να μας δοθεί η επενδυτική βαθμίδα.

    Έως τότε εκτιμάται ότι η αγορά και πολλές μετοχές θα κάνουν ράλι.

    Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να αναβαθμιστεί η Ελληνική οικονομία πριν τις εκλογές.

    Σε κάθε περίπτωση πολλές μετοχές έδωσαν τον τόνο.

    AEGEAN ΑΡΑΙΓ 0,33% 12,33 Intrakat ΙΝΚΑΤ 0,60% 5,03 Βιοχάλκο ΒΙΟ 3,04% 5,77 Ιντρακόμ ΙΝΤΚΑ 1,14% 3,55 και LAMDA DEVELOPMEND ΛΑΜΔΑ -0,71% 7,03 ξεχώρισαν με άνοδο άνω του 5%.

    Το report της MORGAN STANLEY για τις τράπεζες βοήθησε επίσης την αγορά, μετά τις 15,30, αλλά για λίγο.

    Την ώρα της δημοσίευσης στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ μεταξύ αυτών και το mononews.gr, στις 4 συστημικές τράπεζες εκδηλώθηκε τσουνάμι αγορών, το όποιο όμως ηρέμησε στις 16:15, καθώς σταμάτησαν οι φρενήρεις ρυθμοί των αγοραπωλησιών.

     

    Γιατί ξεχώρισαν Ιντρακάτ-Ιντρακόμ

    Xθες η Ιντρακόμ ΙΝΤΚΑ 1,14% 3,55 του Σωκράτη Κόκκαλη ξεχώρισε.

    Ένας από τους βασικούς λογούς είναι ότι η ΓΣ που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο θα εγκρίνει επιστροφή κεφαλαίου 0,12 ευρώ.

    Επίσης η χθεσινή μεγάλη άνοδος της Ιντρακάτ ΙΝΚΑΤ 0,60% 5,03 του Αλέξανδρου Εξάρχου, για τους προσεκτικούς παρατηρητές, οφείλεται στο γεγονός ότι προφανώς ολοκληρώθηκαν οι επίμονες πωλήσεις κάποιου (θεσμικού;) που είχε μεγάλη θέση.

    Μάλιστα προχθές (Τετάρτη 24 Μαΐου) στις  15:30 άλλαξε χέρια και ένα πακέτο 500.000 μετοχών.

    Οι ειδικοί που παρακολουθούν στενά την Intrakat, εκτιμούν ότι το πακέτο πουλήθηκε από τον ίδιο επίμονο πωλητή που ταλαιπωρούσε την μετοχή εδώ και ένα μήνα.

     

    Η Goldman, η Ryanair και η AEGEAN

    Φίλοι αναγνώστες, ρεσιτάλ έδωσε χθες η μετοχή της Aegean του Ευτύχη Βασιλάκη.

    Πήγε μέχρι το +9.09%, στα 9.60€.

    Έκανε καινούριο ιστορικό υψηλό σε τιμή με το προηγούμενο ιστορικό υψηλό να βρίσκεται στα 9.54€.

    Λογικές και αναμενόμενες οι ρευστοποιήσεις στα ιστορικά υψηλά της μετοχής.

    Το ταξίδι όμως που ξεκίνησε η μετοχή της Aegean, κατά την ταπεινή άποψη του Wiseman και της επενδυτικής κοινότητας, μόλις άρχισε.

    Χθες το απόγευμα δημοσιοποιήθηκε κι άλλο ευχάριστο νέο για τους μετόχους της Aegean.

    Η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο για την Ryanair από 22.10€ σε 22.70€.

    Της δίνει πλέον στόχο μια κεφαλαιοποίηση  της τάξης των 26 δις ευρώ.

    Στο αναθεωρημένο μοντέλο της αυξάνει πλέον την κερδοφορία της Ryanair κατά 5% για το 2027 και περιμένει πλέον κερδοφορία της τάξης των 2.3-2.4 δις ευρώ.

    Συγχρόνως η Goldman Sachs αυξάνει τα κέρδη της Ryanair κατά 4% για το 2024, κατά 4% για το 2025 και κατά 4% για το 2026.

    Έτσι, στην καινούρια τιμή στόχο των 22.70€, θα παίζει με ένα προσδοκώμενο P/E 2027e = 10.83.

    Αυτό είναι ότι καλύτερο για την μετοχή της Aegean.

    Εφόσον η Aegean βγάλει 200 εκ κέρδη το 2026, όχι το 2027, αυτό σημαίνει ότι δικαιολογεί ανετότατα ένα P/E 2026e = 10.

    Δηλαδή μια κεφαλαιοποίηση της τάξης των 2 δις ευρώ.

    Άρα, μια τιμή στόχο στα 22.10€.

    Να το θυμάστε, η Aegean θα γίνει το καινούριο top ευρωπαϊκό αεροπορικό play.

    Οι ειδικοί της επενδυτικής κοινότητας, πιστεύουν ότι ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης θα πετύχει το 2026 τον στόχο των 200 εκ ευρώ.

    Το ταξίδι της μετοχής της Aegean μόλις ξεκίνησε.

    Το report της Goldman Sachs για την RYANAIR

    Γιώργος Στάσσης: H μεγάλη έκπληξη 

    Η μετοχή της ΔΕΗ ΔΕΗ 1,78% 11,42 μετά τα αποτελέσματα των εκλογών είναι σαφές ότι «απελευθερώθηκε».

    Ο επικεφαλής της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης για μια ακόμα φορά με τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου απέδειξε ότι η εταιρεία πλέον εχει ξεφύγει.

    Τόσο πολύ μάλιστα που ούτε οι αναλυτές δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα κέρδη.

    Ενώ λοιπόν οι αναλυτές έκαναν λόγο για κερδοφορία 25 έως 30 εκατ. εύρω, χθες ο έμπειρος manager ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 51 εκατ. ευρώ.

    Άπαντες αναμένουν τώρα το 2024.

    Όταν δηλαδή θα προστεθούν στα κέρδη της μητρικής και τα κέρδη της ENEL Ρουμανίας.

    Οι ειδικοί της επενδυτικής κοινότητας εκτιμούν ότι η μετοχή της ΔΕΗ τέτοια εποχή του χρόνου θα έχει δει υψηλοτέρα επίπεδα.

    SUPERBE!!!

    Ποιος έχασε από το «βασιλικό deal» της Νινέτας Φιξ

    Μέσω off shore πουλήθηκε το πιο ακριβό διαμέρισμα στην Αθήνα, αυτό στην Ηρώδου Αττικού, το οποίο προορίζεται να δοθεί προίκα στον μικρότερο γιό του τέως Βασιλιά Κωσταντίνου, τον Φίλιππο.

    Η πώληση του συγκεκριμένου ακινήτου αντί του ποσού των 18 εκατ. ευρώ τράβηξε επάνω της όπως ήταν αναμενόμενο τα φώτα της δημοσιότητας για πολλές ημέρες, μία που είχε όλα εκείνα τα «πιπεράτα» χαρακτηριστικά – πλούτο, χλιδή, γαλαζοαίματους,  που κάνουν μία ιστορία ενδιαφέρουσα για το αναγνωστικό κοινό.

    Πλην όμως στα Ταμεία του Δημοσίου από την συναλλαγή αυτή δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ σε αντίθεση δηλαδή με ότι συμβαίνει με όλους τους «κοινούς θνητούς» οι οποίοι υποχρεωτικά περνούν από τον «γκισέ της Εφορίας» (μετά τον Πιερρακάκη η διαδικασία έχει απλοποιηθεί) προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία ακόμη και του πιο ταπεινού ακινήτου.

    Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο ακίνητο ο αείμνηστος Κάρολος Φιξ το πούλησε στην Κυπριακή  ΒURYPAR LIMITED το 2007 έναντι του ποσού των 988.000 ευρώ.

    Στις 5 Μάϊου 2023 η χήρα του Νινέτα Φίξ μεταβίβασε τις μετοχές της  συγκεκριμένης εταιρείας στον Eλβετό δισεκατομμυριούχο Τόμας Φλορ, έναντι του ποσού των 18.000.000 ευρώ.

    Μην με ρωτάτε αν φορολογήθηκε η υπεραξία των 17 εκατ. ευρώ, άλλωστε αυτή είναι αφορολόγητη, ούτε αν ο αγοραστής πλήρωσε φόρο μεταβίβασης.

    Αφήστε που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο τελικός δικαιούχος της off shore.

    Είπαμε, αυτά για το μαγικό κόσμο του real estate αφορούν τους μικρούς παίκτες, και όχι το ζεύγος Φιξ το οποίο διέμενε μόνιμα στο Γκστάαντ (άρα μάλλον δεν είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, οπότε όλα είναι σύννομα).

    Μετά από αρκετούς μήνες στο Μόναχο και το Λονδίνο, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στο Γκσταάντ και μάλιστα επένδυσε, στις οικονομικές αγορές της περιοχής, ευτυχώς με επιτυχία.»

     

    Η μοναξιά των Στουρνάρα – Παπαδήμου στη Φρανκφούρτη

    Για τους εορτασμούς με αφορμή τα 25 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη σας είχα ενημερώσει από τη Δευτέρα.

    Ηγέτες κρατών – μελών της ΕΕ, η πρόεδρος της Κομισιόν καθώς και πολλά σημαντικά πρόσωπα που εργάζονται για την προώθηση του ευρωπαϊκού οράματος έδωσαν το παρών σε μια λαμπερή δεξίωση στην  έδρα της Κεντρικής Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Στην Ελλάδα βέβαια το συγκεκριμένο γεγονός πέρασε μάλλον στα ψιλά , παρά τη βοήθεια που έχει προσφέρει η ΕΚΤ στη χώρα τα τελευταία δύσκολα χρόνια.

    Τέλος πάντων την «τιμή της χώρας» έσωσαν δια της παρουσίας τους στην εκδήλωση  ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ κα π. πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο διοικητής  της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

     

    Τέλος εποχής η ΛΑΜΔΑ για τον Τάσο Γιαννίτση

    Ο Τάσος Γιαννίτσης «κρεμάει τα παπούτσια του προέδρου» της Lamda Development, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Στέφανο Κοτσώλη, που έχει διατελέσει και γενικός διευθυντής του Κτηματολογίου.

    Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη ο οποίος επιχείρησε ανεπιτυχώς να μεταρρυθμίσει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, διετέλεσε μη εκτελεστικός πρόεδρος από το 2015, θέση από την οποία στήριξε το έργο της ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ακόμα κι όταν η συναλλαγή με το δημόσιο καθυστερούσε και προκαλούσε αμφιβολίες.

    Εκτός από υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός Εσωτερικών, οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.

    Είχε επίσης θητεύσει ως πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ελληνικών Πετρελαίων, μέλος του δ.σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης, ενώ είναι επίτιμο μέλος των Special Olympics Hellas, καθήκοντα που τον κράτησαν αεικίνητο μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετίσει την προεδρική θέση της Lamda, στις 21 Ιουνίου.

    Η Ιωάννα Δρέττα στο τιμόνι του Υπουργείου Τουρισμού

    Χέρι βοηθείας στην κρίσιμη περίοδο για τον τουρισμό – λόγω εποχικότητας –  που μεσολαβεί έως τις δεύτερες κάλπες δίνει ένα στέλεχος του κλάδου, που συνέλαβε τόσο στο ρεκόρ του 2019, όσο και στην ανάκαμψη του 2021.

    Η Ιωάννα Δρέττα, σύζυγος του απερχόμενου προέδρου του ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσου,  μέλος διοικητικού συμβουλίου και μέχρι πρότινος διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece αναλαμβάνει υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού, εν μέσω μίας περιόδου που το brand name «Ελλάδα» συναγωνίζεται τους πολυτελείς προορισμούς και αντιμετωπίζει την πρόκληση του υπερτουρισμού.

    Ζητήματα που η Ιωάννα Δρέττα γνωρίζει καλά.

    Η ΣΤΑΣΥ κάνει ιδιαίτερα στελέχη της για τις απευθείας αναθέσεις

    Στις απευθείας αναθέσεις επιδιώκει να εντρυφήσει περισσότερο η Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) Α.Ε. από ότι μαθαίνω και μάλιστα ζητά τις συμβουλές εξειδικευμένης εταιρείας για να το πετύχει.

    Άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν στη θυγατρική του ΟΑΣΑ και του Υπερταμείου μου λέει ότι η ΣΤΑΣΥ όχι μόνο βρήκε μία εταιρεία που θα τη βοηθήσει στις απευθείας αναθέσεις για τα δημόσια έργα, αλλά πραγματοποίησε το σχετικό διαγωνισμό μέσω του αγαπημένου της εργαλείου, δηλαδή της απευθείας ανάθεσης.

    Αν μην τι άλλο, η εταιρεία που έχει αναλάβει το «έργο» για το οικονομικό σχετικά ποσό των 1900 ευρώ και έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο στις 11 Μαΐου και θα κάνει άλλο ένα στις 30, θα έχει μπροστά της έναν διαβασμένο μαθητή και δε θα χρειάζεται να του μάθει τα βασικά.

    Εκτός αναπτυξιακού τέθηκε επενδυτικό σχέδιο της Intermed της Ιουλίας Τσέτη

    Την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του νόμου 4339/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης «Γενική Επιχειρηματικότητα» του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ» δηλαδή της Intermed ΑΒΕΕ.

    Το επενδυτικό σχέδιο αφορούσε στη «διαφοροποίηση της παραγωγής σε νέα προϊόντα τα οποία θα είναι συμπληρώματα διατροφής», επί της οδού Καλυφτάκη 27 με συνολικό επιλέξιμο κόστος 6.716.047,63 ευρώ.

    Σύμφωνα με την απορριπτική απόφαση η αίτηση δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ελέγχου νομιμότητας.

    Υπήρξε διάλογος μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών της γενικής διεύθυνσης Αναπτυξιακών Νόμων και Άμεσων Ξένων Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την Intermed να δίνει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν ωστόσο με βάση την τεκμηρίωση δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις υπαγωγής του επενδυτικού σχεδίου στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου του 2016.

     

    Τη Βουλγαρία τιμά η ΔΕΘ

    Η Βουλγαρία αναμένεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες η τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ.

    Όπως με ενημέρωσαν, ο πρόεδρος του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα Τάσος Τζήκας, κατά τη διάρκεια του Φόρουμ στους Δελφούς, είχε μια αρχική συζήτηση και συμφωνία με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ, με την επίσημη απάντηση να αναμένεται να έρθει μέσα στο επόμενο διάστημα.

    Η επόμενη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αναμένεται να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2023 και πρόκειται να προσελκύσει πάνω από 250.000 επισκέπτες.

    Στο μεταξύ το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ προχωράει κανονικά, με την διοίκηση να είναι πεπεισμένη ότι τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το 2026, όταν και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του Περιπτέρου 1.

    «Περιμένοντας τον Γκοντό», όχι όμως του Μπέκετ αλλά του Ταγαρά!

    Στο θέμα του Χωροταξικού των  ΑΠΕ, οι μύλοι δουλεύουν τόσο αργά ή «κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας» όπως αναρωτιόταν ο Αμλέτος του Σαίξπηρ;

    Και εξηγούμαι: όπως γνωρίζουν οι καλά πληροφορημένοι αναγνώστες του mononews.gr και του wiseman, η μισή Ελλάδα αντιτίθεται  στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων, με βασικό επιχείρημα ότι το  Χωροταξικό Σχέδιο των ΑΠΕ που θα βάζει νέους κανόνες και περιορισμούς για το πού εγκαθίστανται ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά δεν έχει ακόμη εκπονηθεί.

    Το νέο Χωροταξικό των ΑΠΕ θα αντικαταστήσει  το σημερινό ‘αρχαίο’, από το 2008, που το είχε φτιάξει τότε ο Γιώργος Σουφλιάς ως Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

    Όντως οι καιροί, οι εποχές, οι συνθήκες άλλαξαν άρδην από τότε και σήμερα, το συγκεκριμένο Χωροταξικό είναι παρωχημένο και πρέπει να αναθεωρηθεί ριζικά, συμφώνησαν όλοι σε αυτό και ανατέθηκε μελέτη το 2019 και έπρεπε να ολοκληρωθεί και ισχύσει το 2021 και με ένα μικρό …αβάντζο που λένε λόγω κόβιντ, στα μέσα του 2022 το αργότερο .

    Ε λοιπόν αυτή η ‘καταραμένη’ μελέτη δεν έχει παραδοθεί ακόμη και στις 17 Μάϊου ο -τότε- υφυπουργός ΠΕΝ Νίκος Ταγαράς (ο οποίος 4 μέρες μετά επανεξελέγη πανηγυρικά στην Κορινθία με τη ΝΔ και μπράβο του) υπέγραψε μία ακόμη παράταση για ένα χρόνο ώστε να …ωριμάσει η μελέτη.

    Μάλιστα η απόφαση  αναρτήθηκε στη Διαύγεια μετά τις εκλογές με την …σαφέστατη δικαιολογία ότι «η καθυστέρηση εκτέλεσης του χρονοδιαγράμματος της σύμβασης οφείλεται κυρίως σε γεγονότα που δεν ήταν δυνατό να προβλεφθούν και να αποφευχθούν».

    Τί σημαίνει ακριβώς αυτό το “δεν μπορούν να προβλεφθούν” ; τίποτα και όπως σας έχω ξαναγράψει, «ρεπορτάζ είναι ότι κατάλαβες εκεί που πήγες», όπως έλεγε στους νέους συντάκτες ένας εμβληματικός διευθυντής εφημερίδας παλαιότερα.

    Πάνε φιρί-φιρί να εκνευρίσουν τον Μητσοτάκη με την καθυστέρηση και την παραπομπή…

    Τώρα που πέρασε και η ταραγμένη περίοδος των εκλογών να πούμε ότι πολιτικά δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση με το Χωροταξικό των ΑΠΕ, όποιες τεχνικές δυσκολίες και αν εμφανίστηκαν.

    Ο σωστός υπουργός-υφυπουργός, όταν δει τα σκούρα σηκώνει τα τηλέφωνα και δίνει εντολές ως Συνταγματάρχης στο πεδίο της μάχης, αλλάζει όσους δεν μπορούν ή κωλυσιεργούν ενώ συχνά-πυκνά επικαλείται και κάποια «Παναγία των Παρισίων» για να καταλάβουν και οι υφιστάμενοι περί τίνος πρόκειται.

    Αυτή την τελευταία «μέθοδο των Παρισίων» επικαλείτο συχνά ως πολύ αποτελεσματική ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής αναφερόμενος σε πρωϊνές συνομιλίες με υπουργούς του.

    Ο απελθών ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας (που επίσης επανεξελέγη πανηγυρικά και πρώτος στα Τρίκαλα και μπράβο του) σχολιάζει μέσω κύκλων του «μην με ανακατεύετε εγώ είχα δώσει σαφείς εντολές στον Ταγαρά να τελειώσει μέχρι το Δεκέμβριο του 22, το είχα πει και στη Βουλή, δεν ξέρω τί έγινε».

    Απεταξάμην δηλαδή.

    Σε όλο αυτό το σκηνικό ο wiseman δέχτηκε τηλεφωνική κλήση από γνωστό καθηγητή Πολυτεχνείου ο οποίος αναρωτήθηκε: «γιατί νομίζεις δεν θέλουν να φτιάξουν νέο, ολοκληρωμένο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ;

    Διότι με επιμέρους τοπικές ρυθμίσεις που ισχύουν άπαξ και κατά τόπον, οι ισχυρά δικτυωμένοι ενδιαφερόμενοι περνούν τις εξαιρέσεις που θέλουν για τον εαυτό τους, ξεκινούν τις κατασκευές και …κάποτε θα βαρεθούν οι αντιδρούντες οπότε  τα Αιολικά Πάρκα θα φτιαχτούν όπως τα θέλει ο κάθε επενδυτής».

    Πάντως η νέα παράταση μέχρι το Μάρτιο του 2024 μας οδηγεί με ακρίβεια σε παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κάτι που όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που θριάμβευσε προσωπικά στις εκλογές, ουδόλως επιθυμεί.

    Μάλιστα εκνευρίζεται πολύ, όπως μαθαίνω, όταν η Ελλάδα περνάει την πύλη του Ευρωδικαστηρίου.

    Α να μην ξεχάσω και κάτι τελευταίο και σημαδιακό: με τις κατά περίπτωση (ad hoc που λένε και στο χωριό μου) ρυθμίσεις, οι αθάνατες Ελληνικές βουνοκορφές γεμίζουν ανεμογεννήτριες κατ’ εξαίρεση, περιμένοντας όχι βέβαια τον Γκοντό, κατά το θεατρικό έργο του Σάμουελ Μπέκετ, αλλά το νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ.

    Νομίζω πως πιο γρήγορα θα έρθει ο Γκοντό του μακαρίτη Σάμουελ, παρά το Χωροταξικό για τις ΑΠΕ.

     

    Η Έλενα Ακρίτα και το Rolex

    Όπως γνωρίζετε δεν είναι κακό ένας άνθρωπος  να φοράει ROLEX.

    Ειδικά εάν έχει και πολλά χρήματα, θα έλεγα, ότι είναι από τις πρώτες επιλογές.

    Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τους ειδικούς της ωρολογοποιίας, «η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα προσήλθε χθες στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, φορώντας ένα ρολόι της διάσημης ελβετικής φίρμας.

    Το Rolex Lady Datejust κοστίζει μεταχειρισμένο μεταξύ 14.000 και 50.000 ευρώ».

    Not bad at all!!!

    Η Έλενα Ακρίτα προσέρχεται στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Διακρίνεται το ρολόι που φοράει…

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.