• Η Goldman δεν πήρε δουλειές και βυθίζει τις τράπεζες, τα δάνεια της Σπυράκη, ο Ταμβακάκης και η πολιτική, γιατί έρχεται ο Ένρια στην Αθήνα και το φλερτ του Έλληνα τραπεζίτη

    Χθες λοιπόν εντυπωσιάστηκα γιατί η GOLDMAN SACHS στο report της για τις τράπεζες δίνει τιμές στόχους που είναι προκλητικά χαμηλότερες από αυτές που δίνουν άλλες αμερικάνικες τράπεζες.

    image

    Goldman Sachs: “Δεν πήρε καμία δουλειά και βυθίζει τις τράπεζες” λένε στην αγορά 

    Επειδή όταν βλέπω πράγματα τα οποία είναι περιέργως εξόφθαλμα πάντα ψάχνω να βρω που είναι η παγίδα.

    Χθες λοιπόν εντυπωσιάστηκα γιατί  η GOLDMAN SACHS στο report της για τις τράπεζες δίνει τιμές στόχους που είναι προκλητικά χαμηλότερες από αυτές που δίνουν άλλες αμερικάνικες τράπεζες.

    Προσέξτε.

    Ο αναλυτής που έγραψε την έκθεση μένει στο DUBAI.

    Δηλαδη, γελάνε και οι πέτρες.

    Φυσικά οι Ελληνική αγορά έμεινε απαθής στις ….εκτιμήσεις της Goldman Sachs και του αναλυτή της, απο την Αραβία.

    Χθες οι μετοχές των Πειραιώς, Εθνικής και Eurobank σημείωσαν άνοδο. Το απόλυτο Βατερλώ για την Goldman.

    “Προφανώς  ο αναλυτής μπέρδεψε το εξάμηνο με τον χρόνο”, λένε πηγές της αγοράς.

    Λοιπόν η Goldman Sachs διατηρεί σύσταση αγοράς για την Εθνική Τράπεζα με δωδεκάμηνο στόχο τα 4,2 ευρώ, ενώ για την Αlpha Bank, που επίσης είναι “buy”, δίνει τιμή-στόχο 1,19 ευρώ.

    Για την Τράπεζα Πειραιώς δίνει ουδέτερη σύσταση και δωδεκάμηνη τιμή-στόχο στο 1,00 ευρώ ανά μετοχή και για τη Eurobank επίσης ουδέτερη σύσταση με δωδεκάμηνη τιμή-στόχο στο 1,04 ευρώ.

    Δηλαδή στην Τράπεζα Πειραιώς δίνει τιμή στόχο το 1 ευρώ, όταν η ΑΜΚ της τραπεζας έγινε στο 1,15 ευρώ προ έτους και αυτη την στιγμή υπάρχει προσφορά απο το ΙΟΝ group για την εξαγορά του 27% των μετοχών της στο 1,34 ευρώ.

    Το απόλυτο θέατρο  για τον αναλυτή από το DUBAI.

    Για να σας φρεσκάρω την μνήμη η  αμερικανική τράπεζα JP Morgan, προ ημερών «είδε»  μεγάλα περιθώρια ανόδου για τις εγχώριες τράπεζες και δίνει συστάσεις υψηλότερες από την αγορά (overweight) με υψηλά περιθώρια ανόδου.

    Οι νέες τιμές στόχοι για τις εγχώριες τράπεζες είναι για την Alpha Bank 1,50 ευρώ, 2,35 ευρώ για την Τράπεζα Πειραιώς, 1,60 ευρώ για τη Eurobank και τέλος 4,70 ευρώ για την Εθνική Τράπεζα με χρονικό ορίζοντα τον Ιούνιο του 2024.

    Πρόκειται για εσκεμμένο λάθος από την πλευρά του αναλυτή της Goldman;

    “Προφανώς” πιστεύουν  πηγές της αγοράς που συνομίλησε ο WISEMAN.

    Οι ίδιες πηγές λένε “Επειδή όμως, δεν είναι μόνο πονηρά τα αγόρια της Goldman αλλά και οι υπόλοιποι, να σας πω το εξής: όταν πέρυσι και πρόπερσι έπαιρνε τις δουλειές των εκατομμυρίων ο “πολύς” Χάρης Ηλιάδης (επικεφαλής της Goldman Sachs για τις δουλειές στην Αθήνα) απο τους καλούς πελάτες στην Ελλάδα ήταν ωραία.

    Το 2022 που δεν έχουν πάρει καμία δουλειά στην Ελλάδα, ξαφνικά οι τράπεζες είναι σαπάκια…

    Και ειδικά η Πειραιώς που έχει αλλάξει μοντέλο εδώ και πολλούς μήνες και μόνο άνοδο βλέπουν οι αναλυτές των ξένων οίκων.

    Και δεν θέλουμε να ακούμε Chinese wall και άλλες παρόμοιες σαχλαμάρες.

    Αυτά είναι για το νηπιαγωγείο…”

    Harry did you get the  message, or not…

    Ο Ταμβακάκης και η πολιτική

    Την πορεία του πολυπράγμονος Απόστολου Tαμβακάκη, την γνωρίζετε.

    Είναι επικεφαλής στο fund EOS, αντιπρόεδρος στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κλπ. κλπ.

    Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι ότι ο Απόστολος εδώ  και πολλά χρόνια κάθε Σάββατο στις 12,00 το μεσημέρι συγκεντρώνει καμία 30αρια φίλους του σε γνωστό εστιατόριο στα Βόρεια προάστεια.

    Στο «SESSION» όμως ονομάζει το think tank του , οι 30 συζητάνε για τις πολιτικές,  οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις.

    Εκεί λοιπόν κάποιος ρώτησε τον Απόστολο (προφανώς είχε διαβάσει Wiseman) την ιδέα που “πέταξε” σε κάποια σύσκεψη με τον Τσίπρα ένα στέλεχος  στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον αξιοποιήσουν, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ιδέα.

    Ο Απόστολος είπε ότι δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τα πολιτικά.

    Andrea Endia: Στις 19 Ιανουαρίου στην Αθήνα – Τι θα πει για το μέρισμα 

    Tέλος στο σίριαλ με την καταβολή μερισμάτων για τις δύο ελληνικές τράπεζες Εθνική ΕΤΕ 1,85% 7,70 και Eurobank ΕΥΡΩΒ 1,51% 2,02 οι οποίες πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές, αναμένεται να δοθεί στις 19 Ιανουαρίου.

    Κρατήστε την ημερομηνία  διότι εκείνες τις ημέρες θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Ευρωπαίος Επόπτης Andrea Enria.

    Πρόκειται μάλιστα για το τελευταίο επίσημο ταξίδι του στελέχους της ΕΚΤ καθώς λήγει η θητεία του τον Μάρτιο,  οπότε λογικά δεν θα ήταν δόκιμο να αφήσει μία τέτοια εκκρεμότητα στον διάδοχο του.

    Στις συναντήσεις που θα έχει στην Αθήνα με τις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών τραπεζών ο Ενρια, όπως μαθαίνω,  θα δώσει μία σαφή κατεύθυνση για την καταβολή ή όχι μερίσματος για τη χρήση του 2022.

    Πάντως παρόλο που δεν βάζω στοιχήματα, τα προγνωστικά για φέτος είναι αρνητικά.

    Όχι λόγο των μέτρων Σταικούρα, τα οποία θα έχουν οριακή μόνο επίπτωση στην κερδοφορία των τραπεζών, αλλά λόγω των υψηλών κινδύνων που έχουν δημιουργηθεί στο διεθνές περιβάλλον και  της μεγάλης αβεβαιότητας που επικρατεί.

    Με άλλα λόγια μέχρι να φανεί ότι «καθαρίζει ο ορίζοντας» και «υποχωρεί η καταιγίδα» οι τράπεζες σύμφωνα με τον Ευρωπαίο επόπτη – σε ολόκληρη την ευρωζώνη και όχι μόνο στην Ελλάδα – καλό θα ήταν να ακολουθήσουν μία «προνοητική στάση» ενισχύοντας με τα όποια κέρδη τα κεφάλαια τους αντί να τα μοιράζουν στους μετόχους τους.

    Βέβαια οι μέτοχοι των Ελληνικών τραπεζών, σε αντίθεση με εκείνους των άλλων ευρωπαικών τραπεζών, έχουν να δουν μέρισμα από το μακρινό 2008 !

    Θα μου πείτε ότι και οι εργαζόμενοι έχουν να δουν αυξήσεις άλλα τόσα χρόνια περίπου, αλλά είπαμε … η Ελλάδα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση.

    Επομένως τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο υπομονή για τους μετόχους της Εθνικής και Eurobank, ενώ το 2024  αναμένεται να μοιράσει μέρισμα η Alpha Bank ΑΛΦΑ 1,23% 1,65 .

    Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Ψάλτης έχει δεσμευτεί ότι θα ξαναρχίσει την πληρωμή μερισμάτων από τα κέρδη του 2023.

     Για την Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ 1,53% 3,98  το βασικό σενάριο προβλέπει ότι η καταβολή μερίσματος (35%) πάει ακόμη ένα χρόνο αργότερα, το 2025, ανάλογα με τα κέρδη της χρήσεως 2024.

    Σπυράκη: Πόσο και πως μειώθηκε το χρέος της στις τράπεζες

    Όταν έμαθα για την επικείμενη αντικατάσταση του Ενρια στον SSM και τον μισθό που λάμβανε δεν σας κρύβω ότι … ζαλίστηκα.

    Θα μου πείτε βέβαια ότι η εποπτεία όλων των μεγάλων τραπεζών του Ευρωσυστήματος δεν είναι «παίξε γέλασε»,  όπως και τα περίπου 30.000 ευρω το μήνα που πάνω κάτω λαμβάνει ο ίδιος τον μήνα.

    Εδώ οι Ευρωβουλευτές χωρίς να έχουν μάλιστα τόσες ευθύνες στο κεφάλι τους πληρώνονται πλουσιοπάροχα.

    Όμως πως είναι δυνατόν να είσαι σχεδόν δέκα χρόνια Ευρωβουλευτής και να χρωστάς όσα η Μαρία Σπυράκη στις τράπεζες, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω.

    Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες της κυρίας Σπυράκη ο συνολικός της δανεισμός από 832.000 ευρώ που ήταν το 2018 μειώθηκε το 2020 στα 645.000  εκατ. .ευρώ..

    Με άλλα λόγια δηλαδή στη διάρκεια των δύο τριών αυτών χρόνων αποπλήρωσε στις τράπεζες περίπου 187.000 ευρώ.

    Δεν ξέρω  ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης που έχει ανοίξει με την κατηγορία της απάτης που αντιμετωπίζει, τουλάχιστον όμως  δεν μπορεί να την κατηγορήσει  ότι είναι κακοπληρωτής.

    Τράπεζες, ΟΤΕ και ΔΕΗ οι πιο κερδοφόρες εταιρείες του ΄21

    Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές του επιχειρείν της προηγούμενης, χάρη στην ελαστικότητα του υπουργείου Ανάπτυξης να επιτρέπει τη δημοσίευση ισολογισμών μέχρι τον Σεπτέμβριο.

    Μέρες που είναι, ο wiseman είναι μεγαλόκαρδος και θα συγχαρεί τις πέντε πιο κερδοφόρες εταιρείες του 2021, βάσει των στοιχείων που συνέλεξε η ICAP για τη λίστα των 500 πιο κερδοφόρων ελληνικών επιχειρήσεων.

    Η πιο κερδοφόρα ελληνική εταιρεία ήταν η Τράπεζα της Ελλάδος ΕΛΛ 0% 14,30 με EBITDA 3,3 δισ. ευρώ, ακολούθησε η Πειραιώς ΠΕΙΡ 1,53% 3,98 , η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ 1,85% 7,70 , ο ΟΤΕ ΟΤΕ 0,84% 14,34  και η ΔΕΗ ΔΕΗ 1,59% 11,48 .

    Σε άλλη λίστα, αυτή των πιο κερδοφόρων ομίλων, πρώτος ήρθε ο ΟΤΕ , δεύτερη η Εθνική, τρίτη η Πειραιώς, τέταρτη η ΔΕΗ και πέμπτη η Eurobank.

     

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Μυτιληναίος – ΑΒΑΞ πάνε ταμείο

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Mytilineos και ΑΒΑΞ πάνε ταμείο καθώς αναμένεται να λάβουν συνολικά 10,7 εκατ. Ευρώ από την  ΕΡΓΟΣΕ για την εκκίνηση των έργων Ροδοδάφνη-Ρίο και Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα που υπέγραψαν πρόσφατα.

    Για να γίνω πιο σαφής μαθαίνω πως η συμμαχία-έκπληξη των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,48% 16,50 και  Mytilineos ΜΥΤΙΛ 0,74% 38,00  που επικράτησαν στα μισά έργα που δημοπράτησε η ΕΡΓΟΣΕ το 2021 θα λάβουν 7,6 εκατ. Ευρώ για την εκκίνηση των έργων που αφορούν την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής συνολικής αξίας 155 εκατ. Ευρώ.

    Όσον αφορά τον Όμιλο ΑΒΑΞ ΑΒΑΞ 2,74% 1,50 θα λάβει το ποσό των 3,1 εκατ. Ευρώ για την κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλα-Καλαμπάκα αρχικής αξίας 62,7 εκατ. Ευρώ.

    Σημειώνεται πως τα ποσά αυτά αποτελούν προκαταβολές για το στήσιμο των εργοταξίων, γεγονός και το οποίο σημαίνει ότι τα έργα έχουν ήδη ξεκινήσει.

    Η κατασκευή των γραμμών που έχουν αναλάβει οι όμιλοι αναμένεται να διαρκέσει έως και τέσσερα έτη και ως εκ τούτου τα σχετικά δρομολόγια αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία από τα τέλη του 2026 ή τις αρχές του 2027.

    Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, πως τα έργα αυτά προκηρύχθηκαν, δημοπρατήθηκαν και υπογράφηκαν εντός ενός έτους, γεγονός και το οποίο δείχνει τη σπουδή με την οποία τρέχει τα έργα υποδομών τόσο το αρμόδιο Υπουργείο όσο και η ΕΡΓΟΣΕ.

    Κόκκινα δάνεια ανω του 1 δισ. ευρώ  ξαναρίχνει στην αγορά η DoValue

    Λίγες μέρες μένουν για να εκπνεύσει το 2023 και τα πακέτα των κόκκινων δανείων που πωλούνται στη δευτερ4ογενή αγορά καλά κρατούν.

    Η DoValue  αναμένει αυτή την εβδομάδα μη δεσμευτικές προσφορές στα χαρτοφυλάκια του Σουέζ και της Ηλιούπολης (Suez and Heliopolis).

    Το πρώτο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει κυρίως δάνεια του Κατσέλη, συνολικής απαίτησης 280 εκατ. ευρώ, από 1.900 δανειολήπτες.

    Πρόκειται για δάνεια, τα οποία ήδη έχουν ρυθμιστεί και εξυπηρετούνται.

    Οσον αφορά τώρα το δεύτερο χαρτοφυλάκιο (Heliopolis) αυτό αποτελείται από στεγαστικά δάνεια αλλά και σε ΜΜΕ  7.000 δανειοληπτών, συνολικής απαίτησης 800 εκατ. ευρώ.

    Και τα δύο αυτά χαρτοφυλάκια έχουν  «αποσχιστεί» από την μεγάλη τιτλοποίηση Cairo, η οποία είχε ολοκληρωθεί πριν από περίπου δύο χρόνια από την Eurobank.

    Ο Τάνες και πάλι στην ΝΔ

    Ο Γιώργος Τάνες είναι γνωστό πρόσωπο στην διαφημιστική αγορά.

    Σοβαρός και μετρημένος.

    Ο επικεφαλής λοιπόν της εταιρείας FRANK & FAME ακούγεται ότι θα αναλάβει την καμπανιά της ΝΔ.

    Ο Τάνες είχε αναλάβει την καμπάνια της ΔΕ και πάλι το 2019.

    Οι Έλληνες επενδύουν σε Θαλάσσια αιολικά πάρκα

    Όλο το βάρος στα  θαλάσσια υπεράκτια αιολικά πάρκα (offshore αιολικά που λένε) έχουν ρίξει   Έλληνες   εφοπλιστές που συνεργάζονται ήδη με αλλοδαπές εταιρείες για την εκπόνηση τεχνικοοικονομικών μελετών σκοπιμότητας.

    Ο Γιώργος Προκοπίου με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έδωσε το πρώτο δείγμα.

    Τα ναυπηγεία είναι πολύ σημαντικά  για την βιομηχανία των υπεράκτιων αιολικών πάρκων και από εκεί ξεκινάει το ενδιαφέρον.

    Όλα δείχνουν πως ο Σκαραμαγκάς θα παίξει δυνατά με offshore αιολικά.

    Τουλάχιστον άλλοι τρείς από τους μεγαλύτερους εφοπλιστικούς Ομίλους της χώρας μελετούν σοβαρά  να επενδύσουν στον κλάδο, ενώ ήδη έχουν στραφεί στα «πράσινα καύσιμα» για τα πλοία τους.

    Είναι η κα Άννα Αγγελικούση με την  Pantheon Tankers, ο δρ Νίκος Τσάκος με την Tsakos Energy Navigation και ο δρ. Γιάννης Κούστας με τη Danaos corp.

    Αλλά και στην ξηρά ο Γιάννης Στασινόπουλος με τον όμιλο VIOHALCO  κάνει δυνατή  επένδυση 100 εκατομμυρίων στον Αλμυρό Βόλου.

    Με συνεργασία των θυγατρικών της  «Ελληνικά Καλώδια» και  «Σωληνουργεία Κορίνθου» φιλοδοξεί να  δημιουργήσει την πρώτη ολοκληρωμένη βιομηχανοποιημένη παραγωγή πλωτών ανεμογεννητριών στον κόσμο.

    Η επένδυση θα γίνει σε 1.000 στρέμματα γύρω από τις εγκαταστάσεις της χαλυβουργίας Sovel.

    Θα φτιαχτούν εκεί εγκαταστάσεις   που θα στεγάσουν τεράστιους πυλώνες, στους οποίους εσωτερικά θα τοποθετούνται καλώδια παραγωγής της «Ελληνικά Καλώδια».

    Οι πυλώνες, οι οποίοι σύμφωνα με τους ειδικούς μηχανολόγους  αντιπροσωπεύουν το 60% του συνολικού κόστους ενός πλωτού αιολικού, θα εφαρμόζουν  στους πλωτήρες που θα κατασκευάζονται επίσης στη νέα μονάδα και το έργο ενοποιημένο θα μεταφέρεται μέσω του λιμανιού του Αλμυρού  στο  θαλάσσιο χώρο του αιολικού πάρκου.

    Ο Δημήτρης και ο Χρήστος Κοπελούζος έχουν επικεντρωθεί σε θαλάσσιο αιολικό πάρκο ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης και σύντομα θα βγάλουν τις άδειες.

    Όπως είχε γράψει ο wiseman από τα τέλη Ιουλίου, η θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης είναι η πιο ώριμη για επενδύσεις.

    Άλλωστε με τροπολογία του ΥΠΕΝ το καλοκαίρι οριοθετήθηκε η πιλοτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης στην οποία τα θαλάσσια αιολικά έργα που έχουν ήδη άδειες θα τρέξουν με ταχύτερους ρυθμούς από τα υπόλοιπα.

    Η  περιοχή  εκτείνεται νοτίως  της ακτογραμμής Περιφερειακής Ενότητας ‘Εβρου και βορείως-βορειοανατολικώς της Σαμοθράκης και  ορίζεται ως περιοχή ανάπτυξης πιλοτικών  Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων για Έργα μέχρι συνολικής ισχύος εξακοσίων (600) ΜW.

    Μην ξεχνάμε ότι πριν 10 μήνες έγινε και η πρώτη  μεγάλη συμμαχία μεταξύ ελληνικών ενεργειακών ομίλων στην αγορά των υπεράκτιων αιολικών πάρκων.

    Μέτοχοι της  νέας εταιρίας  «Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα Αιγαίου -“Aegean Offshore Wind Parks», είναι ο Γεώργιος Φειδάκης μέσω της κυπριακής Coller Ebbers Limited (με 55.000 μετοχές), ο Βίκτωρας Ρέστης, μέσω της κυπριακής First Energy Holdings Ltd (με 55.000 μετοχές), ο Δημήτρης Κοπελούζος και η σύζυγός του Κυριακή (με 22.500 μετοχές έκαστος), ο Ιωάννης Σαμαράς (με 31.500 μετοχές) και ο Αθανάσιος Παστιρματζής (με 13.500 μετοχές).

    Η εταιρία θα προωθήσει την ανάπτυξη θαλάσσιων αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 850 MW.

    Οι ξένοι

    Από τους ξένους ενεργειακούς Ομίλους, ενδιαφέρον έχει εκφράσει η γνωστή στον κλάδο, νορβηγική Equinor (πρώην STAT OIL) η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης υπεράκτιων αιολικών στον κόσμο.

    Η ίδια μάλιστα πρότεινε στο ΥΠΕΝ συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη πλωτού αιολικού πάρκου στην περιοχή των Κυκλάδων μεταξύ Τήνου, Σύρου και Μυκόνου.

    Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ 0,72% 18,23 έχει έρθει σε συμφωνία με την Ocean Winds (OW), που αποτελεί τη σύμπραξη των εταιρειών EDP Renewables και Engie, για την από κοινού ανάπτυξη πλωτών υπεράκτιων αιολικών πάρκων ισχύος 1,5 GW.

    Η Mytlineos συζητά με τη δανέζικη Copenhagen Offshore Partners ενώ η Motor Oil ΜΟΗ 0,08% 26,62 έχει υπογράψει ανάλογη συμφωνία με την Abu Dhabi Future Energy Company (Masdar).

    Ο Γιώργος Στάσσης και η  ΔΕΗ αναζητούν  στρατηγική συνεργασία με μεγάλο διεθνή όμιλο για ανάπτυξη offshore αιολικών.

    Έχουν βολιδοσκοπηθεί  η νορβηγική Aker, οι γαλλικές Total και EDF, αλλά και η γερμανική RWE.

    Επίσης υπάρχει και  το αυστραλιανό fund Macquarie, που κατέχει  το 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ πληροφορίες θέλουν τη ΔΕΗ να συζητάει για σύμπραξη με το αμερικανικό fund Quadum.

    QUIZ: Ο τραπεζίτης και το φλερτ

    Ποιος famous τραπεζίτης αποφάσισε να συγκατοικήσει με το νέο του φλερτ;

    Οφείλω να ομολογήσω ότι η κυρία είναι ιδιαίτερα φινετσάτη και ταιριάζει στον Έλληνα τραπεζίτη ο οποίος  κατέχει top θέση στην τράπεζα που βρίσκεται.

    Μάλιστα οι φίλοι του, του έδωσαν συγχαρητήρια το Σάββατο που μας πέρασε, στον Γιώργο Θεοφάνους στο CASH, στα Βόρεια Προάστεια των Αθηνών.

    Λοιπόν από ότι καταλαβαίνω την απόφαση του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωροπούλου να συγκατοικήσει με την δημοσιογράφο Λίνα Δρούγκα, μάλλον ήταν η αρχή για τους περισσότερους να πάρουν πιο γρήγορα τις αποφάσεις τους.

    QUIZ: Ποιος μοιράζει τα μαύρα και ποια κρατάει σημειώσεις

    Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο που έχει μπλέξει σε μεγάλη υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό και προκειμένου να εξασφαλίσει την ασυλία από κάποια media έχει αρχίσει να μοιράζει λεφτά στην αγορά;

    Προσοχή.

    Το τεφτέρι που γράφονται τα μαύρα, μου λένε ότι το  κρατάει η γραμματέας   του πρόσωπού αυτού.

    Το ξέρουν αυτό όσοι «μοιράζονται» τις ανησυχίες του προσώπου αυτού;

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.