• LIFE&STYLE

  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2021)

  Ζώδια


  Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

  Από την Λίτσα Πετρίδη

  ΚΡΙΟΣ

  Η εβδομάδα και οι υποχρεώσεις της χρειάζονται ευελιξία και προσαρμοστικότητα καθώς κρύβει τις δυσκολίες και τα εμπόδιά της. Μείνε στα θετικά της που εμπεριέχουν σωστή επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει έντονη την παρουσία και την επιρροή του στον τομέα των εργασιακών σου.

  Απόφυγε συζητήσεις, συμφωνίες που ενδέχεται να αφορούν στο μέλλον και την εξέλιξή σου. Στο τέλος κυρίως της εβδομάδας οι ρυθμοί ανεβαίνουν και προκαλούν εντάσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις και να κρατηθείς μακριά.

  Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα όμως κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εφήμερες γνωριμίες και περιπέτειες σε έχουν κουράσει κι έτσι ζητάς κάτι σταθερό που θα ζεστάνει την καρδιά σου.

  ΤΑΥΡΟΣ

  Ο τομέας των οικονομικών σου συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο και να σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στα μέσα της εβδομάδας ευνοεί κάποιες νέες συμφωνίες, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή που απαιτεί σαφήνεια και επιβεβαίωση των λεπτομερειών.

  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 σου δίνει τη δυνατότητα αλλά σου δημιουργεί την ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα της παραμονής της και πλησίασε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναντήσεις και επαφές με νέες γνωριμίες αλλά και με παρελθοντικές μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι μοναδικό, για αυτό μην κλείνεις πόρτες.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

  Παρά τις δυσκολίες της, ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα για σένα, αρκεί να περιορίσεις την ανυπομονησία και το άγχος σου. Φρόντισε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις και εξελίξεις που είναι σημαντικές για τα μελλοντικά σχέδιά σου και να τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

  Η κρίση σου στα εργασιακά δεν είναι αντικειμενική για αυτό και δεν θα πρέπει να την εμπιστευτείς. Εξοικονόμησε χρόνο, ανάλυσε τα γεγονότα και τις λεπτομέρειες και μην βιαστείς να δεσμευτείς. Μην ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η Αφροδίτη φεύγει από το δικό σου ζώδιο στις 2/6 στερώντας σου την ανεμελιά στην συναισθηματική σου ζωή.

  Οι ανάγκες σου φαίνεται να αλλάζουν και αναζητάς περισσότερο την ασφάλεια και τη σιγουριά. Οι ανασφάλειές σου όμως χρειάζονται έλεγχο και όρια προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εξιδανικεύσεις.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Η παρουσία της γοητευτικής Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 2/6 βοηθά στο να βελτιώσεις τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις αυτήν την εβδομάδα. Παρόλα αυτά, άλλες ενέργειες προκαλούν εντάσεις που πρέπει να αποφύγεις.

  Οι επαγγελματικοί σου στόχοι μπαίνουν λίγο στην άκρη και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεσαι συμμάχους και ανθρώπους που μπορούν να πιστέψουν και να ακολουθήσουν τις ιδέες και τα βήματά σου.

  Ενώ η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά, προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά, παρά τις αμφιβολίες σου.

  ΛΕΩΝ

  Ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να βελτιώσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους, αγαπημένα σου πρόσωπα και την κοινωνική σου ζωή. Αν και ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, άλλες όψεις βελτιώνουν την επικοινωνία και σου δίνουν την ευκαιρία να εκφραστείς αμερόληπτα, να δείξεις τις ανάγκες και τις αδυναμίες σου.

  Μελλοντικές συμφωνίες στα εργασιακά είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις. Παρόλα αυτά άκουσε αυτά που έχουν να σου προτείνουν, μείνε στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Επεξεργάσου τες έτσι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να θέσεις εσύ τους όρους. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και κυρίως δίκαιη.

  Ο εγωισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε παράλογες απαιτήσεις και διεκδικήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, τα κρυφά ειδύλλια έχουν την τιμητική τους αυτήν την εβδομάδα. Μην αναλώνεσαι άσκοπα και κυρίως μην εκτίθεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας φαίνεται να σε απασχολήσουν έντονα και αυτήν την εβδομάδα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που ίσως κάνουν την επανεμφάνισή τους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου περισσότερο σε όσα σου τάζουν και σου υπόσχονται.

  Πιθανόν να προκύψουν συζητήσεις στα εργασιακά από κάποιους επιτήδειους που θέλουν να εκμεταλλευτούν προς δικό τους όφελος, τα δικά σου ταλέντα και τις ικανότητες. Δείξε μια επιφυλακτικότητα και κυρίως αποστασιοποιήσου συναισθηματικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 φέρνει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια.

  Έχεις την ανάγκη επιβεβαίωσης από τον αγαπημένο σου για αυτό και προσπαθείς με κάθε τρόπο να του αποσπάσεις εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο ή φιλικό σου περιβάλλον δείχνουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  ΖΥΓΟΣ

  Παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα έχουν την τάση να επανεμφανίζονται στη ζωή σου αυτό το διάστημα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις απαντήσεις, να διορθώσεις ή να επαναπροσδιορίσεις συναισθήματα και ανάγκες.

  Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου στα εργασιακά και ξεπέρασε τις δυσκολίες, οι οποίες προς το τέλος της εβδομάδας αυξάνονται. Απόφυγε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες προς όφελός σου. Μάθε να είσαι και λίγο περισσότερο πρακτική και όχι μόνο συναισθηματική. Αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου θέλοντας να γεφυρώσεις αποστάσεις ή να διορθώσεις λανθασμένες συμπεριφορές απέναντί του.

  Εσύ που είσαι μόνη, η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 2/6 ευνοεί τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας σου την ανάγκη μιας σταθερής και ουσιαστικής σχέσης.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχει την τάση να φέρνει παρελθοντικές καταστάσεις, συναισθήματα και εκκρεμότητες στην επιφάνεια, που θα σε απασχολήσουν έντονα και θα αποσπάσουν το ενδιαφέρον σου. Φρόντισε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους προκειμένου να καταφέρεις να εστιάσεις στη συνέχεια το ενδιαφέρον σου στα μελλοντικά σχέδιά σου.

  Αν και πιεστική η εβδομάδα σου στα εργασιακά με σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις επάξια και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε στιγμές που νιώθεις να βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι.

  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Νέες δραστηριότητες θα ενισχύσουν και θα δώσουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προέρχονται μέσα από την αυξημένη κοινωνικότητά σου.

  ΤΟΞΟΤΗΣ

  Επικοινωνιακά μπερδέματα συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου και προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεις τις ανάγκες και τα θέλω σου.

  Η παρορμητικότητά σου επίσης είναι αυτή που χρειάζεται μέτρο και έλεγχο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας δημιουργεί ένα θολό τοπίο στα εργασιακά. Κράτα τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε αυτά που σου υπόσχονται, προσπαθούν να σε δελεάσουν και να σε εκμεταλλευτούν.

  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου αυξάνει την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Έτσι μπορείς να αποσπάσεις την επιβεβαίωση από τον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να τη διεκδικήσεις με σωστό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια σχέση σου είτε φιλική, είτε συνεργασιακή γίνεται πιο ερωτική.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Δραστήρια, ευχάριστη και παραγωγική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να λάβεις επιβραβεύσεις για τους κόπους και τις προσπάθειές σου. Οι παρανοήσεις, οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις δεν θα λείψουν από τα εργασιακά, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την υπομονή σου, αλλά και να είσαι όσο το δυνατόν πιο σαφής στα λεγόμενα ή τις απαιτήσεις σου.

  Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Οι συναισθηματικές υποθέσεις σου θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου. Θέλεις να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου, όμως θα πρέπει να βρεις και τον κατάλληλο, τον σωστό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ξεκίνημα μιας σχέσης ή μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα αποσπώντας το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Σε αυτό συμβάλει και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την ατμόσφαιρα σε σχέσεις που πιθανά είχαν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα.

  Αρκετά κουραστικές είναι οι μέρες σου στα εργασιακά, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται όμως κάνουν και την επανεμφάνισή τους παρελθοντικές εκκρεμότητες. Μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου και να μην εξαντλήσεις τις αντοχές σου.

  Αν και δύσκολα θα πρέπει να εξοικονομήσεις χρόνο για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις μαζί του, είτε θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου δεν αποκλείεται να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα έχετε καλές προοπτικές.

  ΙΧΘΕΙΣ

  Ευχάριστες προβλέπονται οι επόμενες μέρες σου καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσεις την διευθέτηση των υποχρεώσεών σου με τις προσωπικές σου στιγμές και απολαύσεις. Αν και οι εργασιακοί στόχοι σου δεν είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου θα πρέπει να φανείς συνεπής τουλάχιστον στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.

  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή κάνει τα θαύματά της οπότε καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους. Ευνοϊκή η ατμόσφαιρα για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή αυτήν την περίοδο.

  Νέες ευχάριστες, κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου ανανεώνουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ειδύλλιο σε ενθουσιάζει και γεμίζει με χρώμα την καθημερινότητά σου. Συγκράτησε βέβαια καλού κακού τον ενθουσιασμό σου και απλά απόλαυσέ το.

  Πηγή: tlife

  Διαβάστε ακόμη:

  Δροσερό τιραμισού με λεμόνι

  Πεντανόστιμη vegan σαλάτα με κινόα

  Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια (video)

  Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση  ΣΧΟΛΙΑ