• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Πώς θα εξελιχθεί το Σάββατό σου, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Τα συναισθήματα σου είναι τώρα πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως. Είσαι σε θέση πια να κατανοήσεις τι σου συμβαίνει. Το πως ανταποκρίνεσαι ή αντιδράς στο άγχος ή τις απαιτήσεις των ημερών, σου ανοίγει τα μάτια.

    Δεν είναι απαραίτητα μια μέρα για μεγάλα επιτεύγματα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει έμπνευση. Επιτέλους μπορείς και έλκεις αυτό που πραγματικά θέλεις στην ζωή σου. Καταλήγεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα και αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει μέσα σου.

    Ταύρος

    Μαθαίνεις από τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα που σου έχουν συμβεί. Τώρα είναι η στιγμή να τελειοποιήσεις μερικά από τα σχέδιά σου. Θέλεις να βρεις την ισορροπία με έναν συνεργάτη σου, για αυτό γίνεσαι πιο δίκαιη, πιο προσεκτική. Εστιάζεις την προσοχή σου στις αλληλεπιδράσεις σήμερα. Απολαμβάνεις να ανταλλάσσεις ιδέες με ένα κοντινό σου πρόσωπο.

    Πιστεύεις πως τα πάντα μπορούν να διευθετηθούν μέσω της διαπραγμάτευσης και αυτό σκοπεύεις να κάνεις. Θα μπορούσες ωστόσο να επαναστατήσεις, αν νιώσεις πως κάποιος προσπαθεί να σου ταράξει την ισορροπία.

    Δίδυμοι

    Σήμερα ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το τι είναι δίκαιο απ’ ότι συνήθως. Είσαι αρκετά ανήσυχη μέσα στην ημέρα. Είσαι παραγωγική και αυτό σε συναρπάζει. Θέλεις να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και είσαι ανοιχτή σε νέες μεθόδους επίλυσης προβλημάτων.

    Η οργάνωση κι ο προγραμματισμός σου βγαίνουν φυσικά αυτή τη στιγμή, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με δουλειά και υγεία.

    Καρκίνος

    Μπορεί να νιώσεις πολύ συντονισμένη με τους άλλους και με την ίδια τη ζωή σήμερα. Η ημέρα βέβαια φέρνει στην επιφάνεια την επιθυμία σου να αλλάξεις μερικά από τα σχέδιά σου. Είσαι εκφραστική και δημιουργική.

    Έχεις την τάση να προσελκύεις την προσοχή με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα να είσαι ευέλικτη με τους άλλους, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείς. Εμπνέεσαι από νέους τρόπους σκέψης.

    Λέων

    Πολλά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή τώρα. Είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις σχέδια. Είναι μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων και βελτιώσεις στην καθημερινότητα. Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για τις πιο στενές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας.

    Εκπλήξεις από τον περίγυρό σου μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις λίγο νευρική κατά την διάρκεια της ημέρας. Ακόμα κι έτσι, επικεντρώσου στη δημιουργία περισσότερης αρμονίας στο σπίτι, αναζητώντας ισορροπία στις αλληλεπιδράσεις σου με στενά αγαπημένα σου πρόσωπα.

    Παρθένος

    Είσαι ικανή να μοιραστείς ιδέες σήμερα. Εδώ και μέρες προσπαθείς να οργανωθείς και σήμερα θα παρουσιάσεις μεγάλη πρόοδο σε αυτό. Ο νέος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τα πάντα γύρω σου, φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα και ανοίγει την πόρτα σε νέες εμπειρίες. Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σου σήμερα, ίσως και περισσότερα από αυτά που αντέχεις στην πραγματικότητα.

    Νιώθεις έναν μικρό ανταγωνισμό όσον αφορά τις επικοινωνίες σου. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά σου ζητήματα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά, τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο.

    Ζυγός

    Η ημέρα είναι ιδανική για επίλυση προβλημάτων που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχει μια αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στην ημέρα. Θέλεις να χαλαρώσεις σήμερα και είναι απόλυτα οκ να το κάνεις.

    Πρέπει να ξεχάσεις και να απολαύσεις αυτό που βρίσκεται μπροστά. Αυτό μπορεί να γίνει πανεύκολα αν σκεφτείς πως η Σελήνη βρίσκεται τώρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Τα επαγγελματικά θέματα τείνουν να πάνε καλά σήμερα, αρκεί να έχεις υπομονή. Στον συναισθηματικό τομέα από την άλλη, βιώνεις τα πάνω κάτω.

    Σκορπιός

    Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεχωρίσεις για τις δημιουργικές σου ιδέες και απόψεις. Η διορατικότητά σου εκτιμάται από όλους γύρω σου. Μοιράζεσαι τις απόψεις σου και τις ιδέες σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

    Ο σημερινός παλμός είναι συναισθηματικός με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Πράγματα που περιορίζουν την ελευθερία σου μοιάζουν λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν τώρα, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σου αντιτίθεται στον Ουρανό. Παρόλα αυτά, αν το επιδιώξεις, μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και των παρορμήσεών σου.

    Τοξότης

    Η Σελήνη περνά την ημέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι λίγο κλειστή συναισθηματικά. Ξεστράτισε λίγο από τη καθημερινή σου ρουτίνα και αμέσως θα νιώσεις αναζωογονημένη.

    Υπάρχουν κάποια μοτίβα στη ζωή σου που συμβάλουν στην ευτυχία σου, και επιτέλους είσαι σε θέση να τα αναγνωρίσεις. Επειδή τα πάντα γύρω σου μοιάζουν ρευστά, μην δεσμευτείς σε κάποια συγκεκριμένη ιδέα ή έργο σήμερα. Είναι σοφό να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Βλέπεις πράγματα που συνήθως δε βλέπεις.

    Αιγόκερως

    Η ημέρα θα έχει σκαμπανεβάσματα και απρόβλεπτα. Παρόλα αυτά είναι μια καλή στιγμή να επενδύσεις στις φιλίες σου. Ξεκίνα συζητώντας δύσκολα θέματα που σε απασχολούν.

    Με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου όλη την ημέρα, γίνεσαι ομαδικός παίχτης, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας; τις αξίες της συνεργασίας. Ακόμα και αν υπάρχουν εντάσεις τριγύρω σου ή κάποιος παίζει παιχνίδια εξουσίας, καλό θα ήταν να παραμείνεις θετική και να βάλεις μπροστά την υπομονή και την καλή σου διάθεση.

    Υδροχόος

    Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να σκεφτείς ποιοι θέλεις να είναι οι μακροπρόθεσμοι σου στόχοι αλλά και για να σχεδιάσεις ένα πλάνο υλοποίησής τους. Η ευφυΐα σου ξεχωρίζει σήμερα! Κάνεις βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου.

    Είσαι πιο ειλικρινής τώρα. Κάποιος ζητά τη συμβουλή σου και την δίνεις απλόχερα. Νιώθεις εξαιρετικά δημιουργική όσον αφορά την καριέρα σου. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη τη ημέρα, η προσοχή σου εστιάζεται στα επαγγελματικά. Παρόλα αυτά στην προσωπική σου ζωή, υπάρχει ένα συναίσθημα που σε κατακλύζει, σε κάνει να αποδιοργανώνεσαι και να μην νιώθεις αποτελεσματική.

    Ιχθύες

    Έχεις μια συναισθηματική ανάγκη να ζήσεις διαφορετικές ή πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σήμερα. Αυτή η ανάγκη σε οδηγεί να εξερευνήσεις νέες και λίγο ασυνήθιστες για εσένα δραστηριότητες.

    Η αγάπη σου για μάθηση δεν κρύβεται αυτές τις ημέρες ενώ η διερεύνηση των ιδεών και πεποιθήσεων των άλλων μοιάζει με μια ευχάριστη και αναζωογονητική διαδικασία. Είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις τους άλλους. Είναι μια καλή μέρα για να βασιστείς στη διαίσθηση σου και για να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    O Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, η Μαντόνα και το κοσμοπολίτικο Saint Barth’s ως πόλος έλξης της ελίτ

    Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Στο Ντουμπάι μετά το Μαϊάμι και το Κουρσεβέλ

    Κατερίνα Παναγοπούλου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τσάντα YSL στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ