• LIFE&STYLE

    Your Face Sounds Familiar: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια (video)


    Αυλαία έριξε το Your Face Sounds Familiar – All Star το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1 με ένα φαντασμαγορικό σόου, μέσα από το οποίο αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του δημοφιλούς σόου μεταμφιέσεων η Τάνια Μπρεάζου.

    Στην τελική τετράδα έφτασαν εκτός από την Τάνια Μπρεάζου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα.

    Για τον μεγάλο τελικό η Τάνια ενσάρκωσε την Celine Dion, ο Θανάσης τον Γιώργο Μαρίνο, ο Ίαν τον Μάικλ Τζάκσον και ο Ησαΐας τον Δημήτρη Υφαντή.

    Σε αυτή τη μοναδική φιέστα η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους της κριτές, Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του Your Face Sounds Familiar, που έδωσαν το «παρών».

    Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη χάρισαν απολαυστικά ντουέτα, αλλά και λίγη από τη λάμψη τους!

    Από τη βραδιά δεν έλειψαν κι οι εκπλήξεις καθώς πέρα από τα ανατρεπτικά ντουέτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκαν στην σκηνή σε ρόλο-έκπληξη.

    Φυσικά και φέτος συνεχίστηκε ο αγαπημένος θεσμός των βραβείων του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων και οι ανατροπές δεν σταμάτησαν με όσους τα απένειμαν.

    Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους στην σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κωστής Μαραβέγιας, μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα ξέφρενο πάρτι.

    Στο τέλος του σόου η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε τη σειρά κατάταξης των παικτών. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Αλευράς, την τρίτη ο Ησαΐας Ματιάμπα, ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ίαν Στρατής.

    Νικήτρια του All Star αναδείχθηκε η ταλαντούχα Τάνια Μπρεάζου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

    Μετά τη νίκη της, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη που είχα την τιμή και την τύχη να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους καλλιτέχνες και να με κρίνουν τέτοιοι καλλιτέχνες. Ευχαριστώ τον κόσμο από την καρδιά μου που με στήριξε και την παραγωγή του ΑΝΤ1 για αυτό το υπέροχο σόου. Ήταν απίστευτο ταξίδι και αφιερώνω τη νίκη μου στα κορίτσια του σόου, που το ήθελαν πολύ.»

    Συγκινητικός ήταν ο λόγος και της Μαρίας Μπεκατώρου, καθώς πρόκειται για πιθανόν το τελευταίο Your Face Sounds Familiar που παρουσιάζει, μετά από 7 σεζόν, με το κοινό στα social media να την αποθεώνουν.

    «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί το 2013 ήρθα εδώ δειλά και μου έδωσαν ένα τόσο μεγάλο σόου, και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα», είπε η Μαρία Μπεκατώρου εμφανώς συγκινημένη και συνέχισε λέγοντας ότι «νιώθω ευγνωμοσύνη και θέλω μέσα από την καρδιά μου να φωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που δουλέψαμε με τόση αγάπη για να κάνουμε αυτές τις υπέροχες δουλειές γιατί πιστεύω πως το YFSF θα μείνει για πάντα στην τηλεοπτική ιστορία».

    Διαβάστε επίσης:

    Το «Friends Reunion» στο STAR – Πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα

    Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την 1η δόση του εμβολίου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ