• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

    Οι προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Ξέχνα τους ανταγωνισμούς. Βάλε τον εαυτό σου να παρατηρήσει, να αφουγκραστεί, να απολαύσει. Η συνεργασία λειτουργεί προς όφελος σου αυτή τη στιγμή. Με προσοχή και μεγάλη κατανόηση, τονώνεις τις σχέσεις σου σήμερα.

    Όσο προχωράει η μέρα, κάνεις υποχωρήσεις. Έχει θάρρος όσον αφορά τις επαφές σου με τρίτους. Ένα ζήτημα που αφορά το κατοικίδιό σου – σε περίπτωση που έχεις – σε απασχολεί πολύ σήμερα.

    Ταύρος

    Ανησυχείς περισσότερο από το συνηθισμένο για τις υποχρεώσεις σου σήμερα, είτε πρόκειται για επαγγελματικά to-do είτε για πράγματα που πρέπει να κάνεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Γνωρίζεις πια για ποιους λόγους σε δέχονται οι γύρω σου. Σήμερα είσαι ευαίσθητη. Αλλά και εξαιρετικά υπεύθυνη. Αυτός ο συνδυασμός σε βοηθά να παραμείνεις προσγειωμένη.

    Οι μετακινήσεις ενισχύουν τις σχέσεις σου, όσο προχωρά η μέρα, οι οποίες παρουσιάζονται αρκετά καλές, είτε πρόκειται για αυτές που έχεις με τους φίλους σου, είτε για αυτή που έχεις με τον σύντροφό σου.

    Δίδυμοι

    Με τη Σελήνη να προσθέτει συναισθηματικό χρώμα στην μέρα σου, αναζητά εκείνη την σπίθα που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Ήρθε η ώρα να είσαι ελαφρώς πιο τολμηρή, πιο θαρραλέα.

    Να μη φοβάσαι να ξεχωρίσεις ως διαφορετική. Αν πειράξεις λίγο την ρουτίνα σου, αν κάνεις μικρές αλλαγές σε αυτήν, θα νιώσεις αμέσως πιο ανανεωμένη, πιο ζωντανή. Σε νοητικό επίπεδο, άσε μια ιδέα να σου πάρει το μυαλό, και θα δεις πως αμέσως θα αναζωογονηθείς. Καθώς η μέρα προχωρά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσεις όλη σου την προσοχή στην δουλειά, και να οργανωθείς.

    Καρκίνος

    Τα συναισθήματα βαθαίνουν σήμερα και μπορεί να αναζητήσεις μια ισχυρότερη σύνδεση με τον εσωτερικό κόσμο σου. Η επιθυμία να μάθεις περισσότερα για ένα άτομο είναι έντονη τώρα. Λάβε υπόψη ωστόσο, ότι δεν είναι όλοι στην ίδια σελίδα με σένα αυτή τη στιγμή.

    Κάποιοι επιλέγουν να κρατούν τα πράγματα σε μια πιο χαλαρή φάση. Καθώς η μέρα προχωρά, νιώθεις πως έχεις μια συγκεκριμένη αποστολή. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις με λόγια ή και εμπράκτως την στοργή αλλά και την ανησυχία σου.

    Λέων

    Με τη Σελήνη στο αντίπαλο ζώδιό σου σήμερα, οι άνθρωποι σου εισχωρούν στη σκέψη σου, καθώς αντιδράς ή υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου. Είτε παρατηρείς διαφορές είτε ομοιότητες στις απόψεις, αυτή η διαδικασία σε κάνει να σκέφτεσαι και να γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα. Πρέπει να βάλεις κάποιες προσωπικές πρωτοβουλίες στην άκρη αυτή τη στιγμή.

    Πιθανότατα να ωφεληθείς από αυτό. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα υπάρχει καλή ενέργεια για να μοιραστείς αναμνήσεις, προσωπικά συναισθήματα και σκέψεις. Νιώθεις πως η οικογένειά σου σε στηρίζει απεριόριστα.

    Παρθένος

    Απολαμβάνεις τη δουλειά και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από αυτήν. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μάθεις. Η δημιουργία ζωτικών δεσμών είναι ισχυρή και για αυτό αισθάνεσαι ολοκληρωμένη.

    Οι συζητήσεις είναι ζεστές, πολύτιμες και χρήσιμες. Αναπτύσσεις πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα που σε βοηθούν να τροφοδοτήσεις τον ενθουσιασμό και τα κίνητρα σου.

    Ζυγός

    Είσαι λίγο πιο αυθόρμητη σήμερα. Υπάρχει μια γενική ευκολία στο να εκτελείς τις υποχρεώσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ίσως ανακαλύψεις νέους τομείς της ζωής σου προς εξερεύνηση.

    Καθώς η ημέρα προχωρά εστιάζεις την προσοχή σου στα χρήματα, την ασφάλεια και τα θέματα σπιτιού. Είσαι ειδική στο να βρίσκεις πραγματικά εφαρμόσιμες λύσεις σε προβλήματα. Η οικοδόμηση της αίσθησης ασφάλειας είναι στο επίκεντρο και έχεις την τάση να προσθέτεις ιδιαίτερες πινελιές στις προσπάθειες ή τις δραστηριότητες σου.

    Σκορπιός

    Τα προσωπικά σχέδια είναι πιο συναρπαστικά απ’ ότι συνήθως και δίνοντας την ενέργεια σου σε ένα έργο ή πρόσωπο, τραβάς την προσοχή τώρα. Οι άνθρωποι έλκονται ιδιαίτερα από εσένα και τη θεραπευτική σου ενέργεια.

    Είσαι σε θέση να ηρεμήσεις, να παρηγορήσεις και να νοιαστείς για κάποιον. Φαίνεται ότι εκπέμπεις τη σωστή ενέργεια για να προσελκύσεις ανθρώπους γύρω σου, που χρειάζεσαι και θα σου κάνουν καλό. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή διατροφή και την υγιεινή ζωή.

    Τοξότης

    Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου. Ιδέες και δραστηριότητες σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να θεραπευτείς.

    Καθώς η μέρα προχωρά, δεν θέλεις τίποτα περισσότερο από το να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να νιώσεις πιο δυνατή. Επιλέγεις να περιποιηθείς μόνη σου τον εαυτό σου αντί να αναζητήσεις την φροντίδα από άλλους.

    Αιγόκερως

    Με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σου σήμερα, είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να επικεντρωθείς και να απλοποιήσεις τη ζωή σου.

    Προσπάθησε να μη διαιρείς την προσοχή σου σε πολλά, διαφορετικά ζητήματα και ενδιαφέροντα, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση ή εντάσεις. Καθώς η μέρα προχωρά, είσαι ανοιχτή σε νέες φιλίες, αγάπη και καινούργιες, επαγγελματικές σχέσεις.

    Υδροχόος

    Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, έχεις το περιθώριο να κάνεις τα δικά σου. Τώρα είσαι σε θέση να καταλάβεις πραγματικά τι θέλεις και τι επιθυμείς! Είσαι ενθουσιασμένη γιατί ρίχνεις περισσότερη προσοχή και ενέργεια στα σχέδια σου και στη δουλειά σου καθώς η μέρα προχωρά.

    Η επιθυμία για παρηγοριά από τους άλλους είναι έντονη, αν και συνήθως οι άλλοι έρχονται σε εσένα για συμβουλές και στήριξη.

    Ιχθύες

    Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Είναι ξεκάθαρο: πρέπει να βγάλεις τον εαυτό σου από πιεστικές καταστάσεις. Εάν τα συναισθήματα σου σε ενθαρρύνουν να κοιτάξεις μέσα σου, άκουσε τα.

    Με περισσότερη γαλήνη και ηρεμία είναι πιο πιθανό να συναντήσεις την ευτυχία που ψάχνεις. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, η δημιουργική ενέργεια είναι μαζί σου, στο πλευρό σου.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν ως ζευγάρι σε αγώνα επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι

    Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το μπούλινγκ: «Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα»

    Η επιστροφή του Καλημέρη στο OPEN και τι λέει ο Παναγιωτόπουλος, το ραντεβού των Χατζηνικολάου-Φιλιππόπουλου με τον Μπρατάκο και τι ζητάει ο Ζούλας



    ΣΧΟΛΙΑ