• LIFE&STYLE

    Νίκος Κοκλώνης-Τέτα Καμπουρέλη: Εκβιασμοί, SMS και μηνύσεις!

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    Μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη κατέθεσε ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την αποκάλυψη ότι η γνωστή αισθητικός και σύζυγος του 58χρονου κατηγορουμένου για το ριφιφί στο Ψυχικό, ζήτησε από τον εκδότη του περιοδικού OK! το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ για φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο τεύχος του Σαββάτου.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ereportaz, ο Νίκος Κοκλώνης συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο και εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό, η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε το μεγάλο ποσό, προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και «αποκαλύψει» πράγματα για το παρελθόν του.

    Θέση στη διαμάχη πήρε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Αθηναΐς Νέγκα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA.

    Αρχικά, η Αθηναΐς Νέγκα ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει την Τέτα Καμπουρέλη – αλλά δήλωσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να εμφανιστεί η φωτογραφία του σε κάποιο περιοδικό, αλλά και να ζητήσει λεφτά για μια φωτογραφία από την οποία το περιοδικό αυτό θα λάβει έσοδα.

    Μάλιστα, στο τέλος της συζήτησης η δημοσιογράφος τόνισε πως κατά την άποψή της, η Τέτα Καμπουρέλη δεν εκβιάζει ούτε απειλεί τον Νίκο Κοκλώνη απλά του ζητά χρήματα.

    Τη μήνυση του Νίκου Κοκλώνη κατά της Τέτας Καμπουρέλη σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

    Όπως αναφέρουν, στο περιοδικό δεν υπάρχει κάτι το οποίο να εκθέτει την κ. Καμπουρέλη, ενώ οι υπεύθυνοι είχαν επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της προκειμένου να τον ρωτήσουν αν θέλει να φιλοξενηθεί στο τεύχος.

    Παράλληλα, τονίζουν ότι εφόσον δεν εμποδίστηκε η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ στο περιοδικό και οι λήψεις των φωτογραφιών έγιναν με συναίνεση της ίδιας, δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που η αισθητικός ζητάει χρήματα.

    Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν:

    Διαβάστε επίσης:

    Τέτα Καμπουρέλη: Γιατί ζητά €50.000 από τον Νίκο Κοκλώνη (video)

    Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος, του τα χρεώνουν όλα γιατί είχε θυρίδα δίπλα σε μία που ανοίχτηκε»

    Ριφιφί στο Ψυχικό: Τι δήλωσε ο 58χρονος στον ανακριτή για τις επισκέψεις του στον χώρο με τις θυρίδες



    ΣΧΟΛΙΑ