ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μητσοτάκης, ο Σκάι και ο Ζούλας, ο πόλεμος του Σινά… στο ΑΠΕ, οι νέες κινήσεις του Κυριακού στον ΑΝΤ1, η επιστροφή του Παπαδάκη και ποια είναι η Allimonos της Alter Ego
Ο Βασίλης Ζούλιας, ειλικρινής και με εξομολογητική διάθεση, έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα στο στούντιο του «Καλύτερα Αργά» σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα.
Ο γνωστός σχεδιαστής με διεθνή φήμη κάνει αναδρομή στην ζωή του, σχολιάζοντας την παραμελημένη παιδική του ηλικία και την σχέση του με τους γονείς του, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την περίοδο του εθισμού του στα ναρκωτικά. Ο ίδιος μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας από την οποία τον έσωσε στο… παρά πέντε ένας γιατρός που έτυχε να βρεθεί μπροστά του.
«Δεν ήθελα ούτε να γυρίσω πίσω σε αυτό που ζούσα, ούτε να μπω στη φυλακή, η διέξοδος ήταν ο θάνατος» λέει ο ίδιος.
Ο Βασίλης Ζούλιας θεωρεί πως η μόδα σήμερα βρίσκεται στο Instagram και πως η εποχή μας χαρακτηρίζεται από ασχήμια. Ποιός όμως είναι για αυτόν ο ορισμός του άσχημου; Στη συνέχεια μιλάει για το «Emily in Paris» και το viral σακάκι με την υπερβολική ζήτηση που είχε σχεδιάσει για εκείνη την σειρά. Τι έχει άραγε στο μυαλό του όταν σχεδιάζει; Τι αξιολογεί ως καλόγουστο;
Από Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, η μοναδική Αθηναΐδα Νέγκα μας υποδέχεται στο «Καλύτερα αργά», φιλοξενώντας πρόσωπα που προκαλούν.. και συνεντεύξεις που δεν είναι συνεντεύξεις. Η έμπειρη δημοσιογράφος, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και της ζωής μέσα από μια πιο εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ, επίτηδες και «κατά λάθος»!

Συντονιστείτε απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Ζούλιας: Κάηκε το «θησαυροφυλάκιο» του ατελιέ μας – Ευτυχώς δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα
Νίκος Γαλανός: Το συγκινητικό αντίο στον δημοφιλή ηθοποιό (βίντεο)
Δήμητρα Κούστα: Αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε στη βάφτιση του JJ Coustas
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταύρος Παπασταύρου μετά τις επαφές με Burgum και Wright: «Η ενέργεια αποτελεί πυλώνα ασφάλειας και ανάπτυξης»
- Αλεξανδρούπολη: Δείτε live το 2ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
- Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε ίδιες μετοχές συνολικής αξίας 4,28 εκατ. ευρώ
- Φρίντριχ Μερτς: Αίτημα υπομονής μετά την πρώτη του συνάντηση με τον Σι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.