• LIFE&STYLE

    Καρντάσιαν-δράμα: Η Κάιλι Τζένερ έδιωξε από το σπίτι την κολλητή της μετά το σκάνδαλο απιστίας

    • NewsRoom

    Τζόρντιν Γουντς και Κάιλι Τζένερ


    Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η παιδική φίλη και κολλητή της Κάιλι Τζένερ είναι η πέτρα του σκανδάλου στον οριστικό χωρισμό της Κλόε Καρντάσιαν και του Τρίσταν Τόμσον.

    Ο λόγος για την 21χρονη Τζόρντιν Γουντς η οποία εθεάθη σε πάρτυ στο Λος Άντζελες να φιλιέται με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της μεσαίας αδελφής των Καρντάσιαν το βράδυ της Κυριακής.

    Η είδηση έφτασε στα αυτιά της Κλόε την Δευτέρα, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Κάιλι ανάγκασε την Γουντς με την οποία συγκατοικούσε στην έπαυλή της να φύγει από το σπίτι.

    Πηγή που επικαλείται το περιοδικό People, αναφέρει ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη στιγμή, ενώ η Γουντς γύρισε πίσω στο σπίτι της μητέρας της.

    Το περιοδικό αποκάλυψε ότι η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ δεν περίμενε με τίποτα ότι η 21χρονη ήταν ικανή για κάτι τέτοιο. Αρχικά, δεν πίστεψαν την όλη ιστορία, ωστόσο γρήγορα κατάλαβαν ότι αληθεύει.

    Μάλιστα, η Κάιλι και η Τζορντίν βρίσκονταν μαζί λίγες ώρες πριν δημοσιοποιηθεί το σκηνικό που έγινε στο πάρτυ.

    Αν και οι δυο τους είναι στενές φίλες από το γυμνάσιο, η Κάιλι πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ενώ τα σχόλια στα social media έχουν πάρει «φωτιά».

    Τρίσταν Τόμσον, Κλόε Καρντάσιαν και Τζόρντιν Γουντς, Κάιλι Τζένερ
    Τα σχόλια στο Instagram

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ποια ελληνική εκπομπή θα εμφανιστεί η Πάμελα Άντερσον (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Netflix φλερτάρει με την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το 200 χιλ. δολ. baby shower της Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι έδωσαν το «παρών» και ποιοι την σνόμπαραν



    ΣΧΟΛΙΑ