• LIFE&STYLE

    Σε ποια ελληνική εκπομπή θα εμφανιστεί η Πάμελα Άντερσον (video)

    • NewsRoom
    παμελα-αντερσον

    Πάμελα Άντερσον


    Στην Ελλάδα αναμένεται να επισκεφτεί σύντομα τη χώρα μας η Πάμελα Άντερσον η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το ρόλο της στη «θρυλική» αμερικανική σειρά «Baywatch».

    Η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι καλεσμένη στο νέο σόου του Νίκου Κοκλώνη με τίτλο «It’s Show Time» που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Open.

    Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή μεταξύ των καλεσμένων θα βρίσκονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ενώ special guest star θα είναι η Πάμελα Άντερσον.

    Ο Νίκος Κοκλώνης γνωρίζει την ηθοποιό από τα ταξίδια του στην Αμερική, ενώ μόλις της έκανε την πρόταση να βρεθεί στην εκπομπή του, εκείνη απάντησε θετικά.

    «Θα έρθει στην Ελλάδα μόνο για μας. Θα είναι καλεσμένη μου. Είναι φίλη μου, την ξέρω από την Αμερική, από τα παλιά. Την πήρα τηλέφωνο και της λέω ‘θέλω τη βοήθειά σου, να έρθεις στην Ελλάδα να σε έχω καλεσμένη σε ένα σόου που κάνω’. ‘Σόου εσύ στην τηλεόραση;’, μου λέει.

    Δεν ήξερε, είχε μείνει στα παλιά. Της λέω ‘Ναι, σε παρακαλώ θέλω στήριξη’. Και ενώ πίστευα ότι θα μου πει όχι, μου λέει ‘Στείλε μου τα εισιτήρια’. Υπογράψαμε και τα συμβόλαια που χρειάζεται και έρχεται στην Ελλάδα. Δεν θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει. Θα κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ τηλεοπτικά», δήλωσε ο παρουσιαστής.

    Δείτε το βίντεο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Πάμελα Άντερσον ποζάρει γυμνή στα 50 της και «ανάβει φωτιές» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας 21/2 – 27/2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του Survivor: «Κατέστρεψαν τη ζωή μου» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ