• LIFE&STYLE

    Το 200 χιλ. δολ. baby shower της Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι έδωσαν το «παρών» και ποιοι την σνόμπαραν

    • Νίκη Καξερή

    Η Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη για το baby shower της


    Ένα νεοϋορκέζικο baby shower που άγγιξε τα 200.000 δολάρια πραγματοποίησε η Μέγκαν Μαρκλ ενόψει του ερχομού του πρώτου της παιδιού με τον πρίγκιπα Χάρι. Η στενή της φίλη και γνωστή τενίστρια, Σερένα Ουίλιαμς ήταν εκείνη που οργάνωσε και πλήρωσε για το πάρτυ, το οποίο και σχεδίαζε εδώ και μερικούς μήνες.

    Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο το κυρίως event διεξήχθη την Τετάρτη σε πολυτελέστατη σουίτα -αξίας 75.000 δολαρίων την βραδιά- στην κορυφή του The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη.

    Πρόκειται για μία διώροφη σουίτα με πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα τζάκια, έξι μπάνια και ακόμη δύο έξτρα τουαλέτες, τα λεγόμενα powder rooms όπου οι γυναίκες συνηθίζουν να ανανεώνουν το μακιγιάζ τους.

    Η σουίτα γέμισε από πολύχρωμα λουλούδια, ενώ κύρια δραστηριότητα για τους καλεσμένους ήταν να δημιουργήσουν τα δικά τους μπουκέτα υπό την καθοδήγηση ενός expert στο είδος του.

    Παρ’ όλο που η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ έχει αλλάξει μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και πλέον έχει αναλάβει τα νέα καθηκόντα που έφερε ο τίτλος της Δούκισσας του Σάσεξ, η ίδια επέλεξε να διατηρήσει την αμερικανική παράδοση των baby shower και μάλιστα, να το γιορτάσει στις ΗΠΑ.

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η επιλογή της αυτή αποτελεί ακόμα μία ένδειξη ότι θα συνεχίσει να είναι ο εαυτός της και θα κάνει τα πράγματα όπως εκείνη επιθυμεί, και ας είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

    Η εγκυμονούσα επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα μοναδικό μαύρο vintage παλτό του 1965 του brand Courreges από την αγαπημένη της boutique William Vintage, μαύρα skinny jeans και nude γόβες. Το look της συμπλήρωσε μία εντυπωσιακή tote bag της Carolina Herrera, αλλά και μαύρα γυαλιά ηλίου Le Specs.

    μεγκαν μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ

    Μεταξύ των 15 συνολικά καλεσμένων ήταν η κολλητή φίλη της και στυλίστρια Τζέσικα Μουλρόνεϊ, η φίλη της από το κολλέγιο Λίντσεϊ Ροθ, αλλά και η ηθοποιός Άμπιγκεϊλ Σπένσερ η οποία συμμετείχε μαζί με την Μέγκαν στη σειρά «Suits». Το «παρών» έδωσαν και οι Πριγιάνκα Τσόπρα, Μπενίτα Λιτ και Μάρκους Άντερσον.

    Ανθοδέσμες για το baby shower της Μέγκαν Μαρκλ

    Ηχηρή απουσία ήταν εκείνη της Κέιτ Μίντλετον η οποία βρίσκεται μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμς και τα παιδιά τους στις καθιερωμένες τους ετήσιες χειμερινές διακοπές στην Κουρσεβέλ της Γαλλίας, καθώς αυτή την περίοδο ο γιος τους, Τζορτζ δεν έχει μαθήματα στο σχολείο.

    Λουλούδια για το baby shower της Μέγκαν Μαρκλ

    Βέβαια, το baby shower είχε προγραμματιστεί εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο η Δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να μην μεταβάλει το πρόγραμμα του ταξιδιού της για να παραστεί στο πάρτυ της.

    Η Μέγκαν Μαρκλ που αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου κατέφτασε στη Νέα Υόρκη με ένα ιδιωτικό τζετ αξίας 100.000 δολαρίων τα έξοδα του οποίου κάλυψε στενή φίλη της από το Τορόντο.

    Η επιστροφή της στη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται σήμερα, καθώς ακολουθεί ένα τριήμερο ταξίδι στο Μαρόκο μαζί με τον σύζυγό της για προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη.

    Άμπιγεϊλ Σπένσερ και Μέγκαν Μαρκλ
    Τζέσικα Μουλρόνεϊ
    Σερένα Ουίλιαμς
    Η θέα από την σουίτα στην κορυφή του The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη
    Η σουίτα στην κορυφή του The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη
    Η σουίτα στην κορυφή του The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη
    Η σουίτα στην κορυφή του The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν πήγαν στα γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια πίσω από το αστρονομικό ποσό για την επιστροφή της στο Suits

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο: Ο Τρίσταν Τόμσον απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν με την κολλητή της Κάιλι Τζένερ!



    ΣΧΟΛΙΑ