• LIFE&STYLE

    KUWTK: Το ξέσπασμα της Κλόε Καρντάσιαν για την απιστία του Τρίσταν Τόμσον (video)

    • NewsRoom
    κλοε

    Κλόε Καρντάσιαν


    Την αντίδραση της Κλόε Καρντάσιαν στα νέα ότι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, την απατάει με την κολλητή φίλη της ετεροθαλούς αδελφής της, πρόκειται να δούμε στο ερχόμενο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians.

    Το σκάνδαλο απιστίας ξέσπασε πριν από περίπου ένα μήνα και έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media, όταν η Τζόρντιν Γουντς, στενή φίλη της Κάιλι Τζένερ με την οποία και συγκατοικεί, εθεάθη σε πάρτυ να φιλιέται με τον Τρίσταν Τόμσον.

    «Είναι πολύ άσχημο που έγινε τόσο δημόσια», λέει η Κλόε κλαίγοντας στο teaser του επεισοδίου και συμπληρώνει: «Δεν είναι ένα απλό σόου. Είναι η ζωή μου».

    Σε άλλη στιγμή, η Κλόε μοιράζεται τις σκέψεις της για την πολυτάραχη σχέση της με τον Τρίσταν, ο οποίος έχει απατήσει ξανά στο παρελθόν την ριάλιτι σταρ, ωστόσο εκείνη του έδωσε δεύτερη ευκαιρία για το καλό του παιδιού τους.

    «Ο Τρίσταν μπορεί να με αγαπάει, ό,τι και να σημαίνει αυτό… Όμως, δεν έχει κανέναν απολύτως σεβασμό για μένα», δηλώνει στην κάμερα.

    Μία από τις πιο δραματικές σκηνές στο teaser του νέου επεισοδίου είναι όταν η Κλόε βρίσκεται στο αυτοκίνητό της και μιλώντας στο κινητό της ουρλιάζει πως η οικογένειά της έχει πλέον καταστραφεί.

    Παρά την άσχημη τροπή που πήρε η σχέση της με τον αστέρα του NBA, η ίδια δηλώνει ότι το παιδί τους, η Τρου, είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ.

    «Μερικές φορές ο κόσμος ξεχνάει να είναι απλά ευγενικός και ότι όλοι περνάμε διάφορα. Ίσως να είστε λίγο πιο συμπονετικοί, γιατί γ!@#$ο είναι χάλια!».

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλόε Καρντάσιαν: Αφιερώνει Παντελίδη στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η οικογένεια Καρντάσιαν ξεγράφει την κολλητή της Κάιλι Τζένερ μετά το σκάνδαλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καινούργιου-Σπυροπούλου: «Ερωτικός πόλεμος» για τον Φίλιππο Βαρβέρη; – Η Καινούργιου «ξεσπά» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ