• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Παπαθανάσης: Αύριο οι ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο

    • NewsRoom
    Νίκος Παπαθανάσης

    Νίκος Παπαθανάσης


    Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις αναφορικά με την επαναλειτουργία ή μη του λιανεμπορίου, όπως ενημέρωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

    Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε έκκληση για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση αλλά και αποφυγή του συγχρωτισμού και υπογράμμισε ότι η λύση του «click away» είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστεί για μικρά καταστήματα.

    Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός, βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί το άνοιγμα των συνοικιακών καταστημάτων, σημείωσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

    Ο Νίκος Παπαθανάσης υπογράμμισε, παράλληλα, ότι ,αν τα εμπορικά ανοίξουν, θα είναι τελευταία.

    Αναφορικά με την εστίαση και τη νυχτερινή διασκέδαση, ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν ούτε για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Αργεί πολύ ακόμα το άνοιγμα της εστίασης. Φυσικά, θα γίνει πολύ πριν το Πάσχα, αλλά ακόμα είμαστε πολύ μακριά», τόνισε.

    Τέλος, αναφορικά με τον ενδεχόμενο να μπει κόφτης στα SMS, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τέτοια σκέψη δεν υπάρχει στην κυβέρνηση.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέτσας: Το αργότερο ως το Σάββατο οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα εν όψει Χριστουγέννων

    Κορονοϊός: Τι θα ισχύσει για ρεβεγιόν, μετακινήσεις, λιανεμπόριο

    Εξαδάκτυλος: Κακή ιδέα το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Αποκλιμάκωση μετά τις γιορτές

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ