• First Top Stories

    Novartis: Η Βουλή ψήφισε την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου

    • NewsRoom

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Με 213 «ναι» και ένα «όχι» η Βουλή ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis.

    Επίσης, με 209 «ναι», τέσσερα «όχι» και ένα «παρών», ήρθη και η ασυλία του Μάριου Σαλμά, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων.

    Με 213 «ναι» και τρία «όχι» ήρθη και η ασυλία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Αριστείδη Φωκά για ιδιωτική υπόθεση.

    Και οι τρεις βουλευτές είχαν ζητήσει την άρση της ασυλίας τους.

    Λοβέρδος: Θα συντρίψω τις αθλιότητες

    Από ένταση και βαρείς χαρακτηρισμούς χαρακτηρίστηκε η ομιλία του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, στην συζήτηση στην Βουλή για την άρση της ασυλίας του για την υπόθεση Novartis.

    «Αφήνουν τους ψευδομάρτυρες να επαναλαμβάνουν τις αθλιότητές τους. Και προστέθηκε και ένας, δήθεν σύμβουλός μου κι αυτός, που αποδείχτηκε πως ουδέποτε είχε αυτή την ιδιότητα. Αντιθέτως, ήταν σύμβουλος υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, που πασπάλισε με γελοιότητες τα λεχθέντα από τους κουκουλοφόρους. Και οι τροχήλατες βαλίτσες έγιναν σακκιδιάκι, με το οποίο μοίραζε δήθεν ο Φρουζής χρήματα, όπως οι βασίλισσες του καρναβαλιού πετούν σοκολάτες. Κι όλα αυτά αποκαλούνται δικογραφία» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος.

    «Όλα αυτά τα έχω πει με λεπτομέρειες στις μηνύσεις μου εναντίον των κουκουλοφόρων από πέρσι. Και στις νέες μηνύσεις που θα καταθέσω τις επόμενες ημέρες εναντίον όλων ανεξαιρέτως των ψευδομαρτύρων και θα συντρίψω λέξη – λέξη όσες νέες αθλιότητες περιλαμβάνει ο φάκελος που ήλθε στην Βουλή.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργή Λοβέρδου στην Βουλή: Θα συντρίψω λέξη-λέξη τις αθλιότητες, θα καθίσω τους σκευωρούς στο σκαμνί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πλευρό του Λοβέρδου το ΚΙΝΑΛ: «Η σκευωρία επανέρχεται ως φάρσα»



    ΣΧΟΛΙΑ