• Architecture & Design

    Ο Saint Laurent ανοίγει τις πόρτες του πιο ονειρεμένου παριζιάνικου βιβλιοπωλείου

    Ο Saint Laurent ανοίγει τις πόρτες του πιο ονειρεμένου Παρισινού βιβλιοπωλείου


    Όπως ήταν αναμενόμενο, όλη τη συλλογή (βιβλία, δίσκοι και vintage κομμάτια) επιμελήθηκε ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Saint Laurent, Anthony Vaccarello.

    Στην καρδιά του 7ου διαμερίσματος στη οδό 9 rue de Grenelle, το Saint Laurent Babylone άνοιξε τις πόρτες του, αποτίοντας φόρο τιμής στους ιστορικούς δεσμούς του Yves Saint Laurent και του Pierre Bergé με τη γειτονιά Sèvres-Babylone.

    Με την επιμέλεια του δημιουργικού διευθυντή Anthony Vaccarello, αυτό το βιβλιοπωλείο ξεπερνά την παράδοση, προσφέροντας μια μεγάλη συλλογή βιβλίων τέχνης και μουσικής, καθιερώνοντας εαυτό ως πολιτιστικό προορισμό στο Παρίσι.

    Ο Saint Laurent ανοίγει τις πόρτες του πιο ονειρεμένου Παρισινού βιβλιοπωλείου

    Το Saint Laurent Babylone δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλιοπωλείο – είναι ένας τόπος συγκέντρωσης καλλιτεχνών και πρωτοπόρων. Η επιμέλεια του Anthony Vaccarello εκτείνεται πέρα ​​από τη λογοτεχνία, περιλαμβάνοντας σπάνια βιβλία, εκδόσεις Saint Laurent Rive Droite και μοναδικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως DJ sets και αναγνώσεις συγγραφέων.

    Ο Saint Laurent ανοίγει τις πόρτες του πιο ονειρεμένου Παρισινού βιβλιοπωλείουΟ χώρος παρουσιάζει επίσης μια διευρυμένη συλλογή εκδόσεων Saint Laurent Rive Droite Editions, σε συνεργασία με καλλιτέχνες, όπως οι Bruno Roels, Daido Moriyama, Jeanloup Sieff και Cai Guo Qiang.

    Να σημειωθεί, πως κάθε έκδοση, συμπεριλαμβανομένων προηγούμενων συνεργασιών με αξιόλογους καλλιτέχνες, φημίζεται για τη χειροτεχνία και τη χρήση υλικού, μετατρέποντας κάθε βιβλίο σε έργο τέχνης.

    Έτσι, το Saint Laurent Babylone αποτελεί απόδειξη του οράματος του Vaccarello, προσκαλώντας τους πελάτες να βυθιστούν σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό μόδας, τέχνης και πολιτισμού στην καρδιά του Παρισιού.

    Το Saint Laurent Babylone μοιάζει με το εσωτερικό της νέας ναυαρχίδας του οίκου στο Παρίσι, συνδυάζοντας κομψά, μαρμάρινα τραπέζια με ακατέργαστα, βραχώδη ράφια και τοίχους. Σπάνια βιβλία βρίσκονται πάνω σε ένα αρχειακό γραφείο Pierre Jeanneret – και απαιτούν γάντια για ξεφύλλισμα.

    //

    https://www.ysl.com

    Saint Laurent Babylone:

    9 RUE DE GRENELLE, 75007 PARIS
    PARIS FRANCE
    75007

    Διαβάστε επίσης:

    Mavili Loft στην καρδιά της Αθήνας

    Ridge House: Μια άγκυρα στους βράχους της Αντιπάρου

    Επιχείρηση Octopussy



    ΣΧΟΛΙΑ