• Architecture & Design

    Ο Lenny Kravitz είναι ο νέος πρεσβευτής της Jaeger-LeCoultre

    Ο Lenny Kravitz είναι ο νέος πρεσβευτής της Jaeger-LeCoultre

    Lenny Kravitz


    Η παραδοσιακή ελβετική εταιρία υψηλής ωρολογοποιίας δανείζεται τη φωνή και το πρόσωπο ενός από τους πλέον αιρετικούς θρύλους της ροκ.

    Από την αρχή της καριέρας του, ο Lenny Kravitz υπήρξε και παραμένει προκλητικά πρωτότυπος, ακολουθώντας πάντα τον δικό του δρόμο, σταθερός στο καλλιτεχνικό του όραμα. Χάρη σε έναν ισχυρό παραλληλισμό μεταξύ της δημιουργικής του φιλοσοφίας και αυτής της Jaeger-LeCoultre, η σχέση του με τον οίκο ήρθε πολύ φυσικά.

    Ο Lenny Kravitz είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την προνοητική δήλωση του στυλ του, η οποία συνδυάζει αβίαστα vintage και μοντέρνα στοιχεία για να δημιουργήσει μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα διαχρονική και σύγχρονη.

    Ο Lenny Kravitz είναι ο νέος πρεσβευτής της Jaeger-LeCoultre

    Όπως εκείνος, έτσι και το Reverso συνεχίζει να ανακαλύπτει τον εαυτό του και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Άλλωστε, με το χαρακτηριστικό ορθογώνιο περίβλημά του, το Reverso ήταν πάντα ένα σύμβολο design του 20ου αιώνα.

    «Με το ταλέντο, την εφευρετικότητα και την ικανότητά του να αιωρ από τα εκάστοτε είδη της μουσικής, ο Lenny συνοψίζει τις αξίες και την αισθητική της Jaeger-LeCoultre. Χαιρόμαστε που εκπροσωπεί τον οίκο», δήλωσε η CATHERINE RÉNIER, CEO της Jaeger-LeCoultre.

    Ο Lenny Kravitz ήταν λάτρης των ρολογιών από την παιδική του ηλικία, όταν γοητεύτηκε για πρώτη φορά από τους χρονογράφους του πατέρα του. Εξακολουθεί να έχει το ίδιο πάθος για τα ρολόγια σήμερα και εκτιμά τη λεπτομερή σχεδίαση, τους μηχανισμούς, τη δεξιοτεχνία. Μάλιστα, συλλέγει vintage ρολόγια και έχει ιδιαίτερη συγγένεια με εκείνα που γεννήθηκαν τις δεκαετίες του 1960 και του 1970. Όπως οι ωρολογοποιοί της Jaeger-LeCoultre, οδηγείται από πνεύμα περιέργειας και συνεχούς εξερεύνησης και καινοτομίας.

    Για τις ανάγκες της καμπάνιας, ο Kravitz φοράει το Reverso Tribute Duoface Tourbillon σε ροζ χρυσό – το οποίο παρουσιάστηκε αυτόν τον Μάρτιο στην Watches & Wonders της Γενεύης.

    Αυτό το ρολόι που αψηφά τον χρόνο, συνδυάζει τη μαγευτική ομορφιά ενός καινοτόμου ιπτάμενου tourbillon με την πρακτικότητα μιας οθόνης διπλής ζώνης ώρας. Η τεχνογνωσία του κατασκευαστή είναι απαράμιλλη, με την ανάπτυξη των tourbillons πολλαπλών αξόνων, καθώς και μια ποικιλία ελατηρίων ισορροπίας σε σχήμα και νέες διαμορφώσεις, με πιο πρόσφατη την Caliber 847.

    «Το αισθάνομαι σαν να ήταν από πάντα εκεί. Γίνεται ένα μαζί μου, όταν θέλω να αλλάξω. Αυτή είναι η ομορφιά αυτού του ρολογιού. Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις ατμόσφαιρα, το παίρνεις και το αναποδογυρίζεις και συμβαίνει ένα εντελώς νέο πράγμα», δήλωσε ο ίδιος.

    //

    https://www.jaeger-lecoultre.com

    &

    https://youtu.be/UnJKyh0Q1UY

    Διαβάστε επίσης:

    Floating House: Μια βραβευμένη παραθεριστική κατοικία στην Πύλο

    Folk στοιχείο & design: Ζωντανή κεραμική τέχνη

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ