• Architecture & Design

    Γευστικοί κάλυκες σε ετοιμότητα: NEW CHEF IN TOWN!

    Στέφανος Παπανικολάου, νέος chef d'hotel του St. George Lycabettus

    Στέφανος Παπανικολάου, νέος Chef d’hotel του St. George Lycabettus


    Το St. George Lycabettus μόλις ανακοίνωσε τον διορισμό του Στέφανου Παπανικολάου ως νέο Chef d’ hotel.

    Με motto «Eat better, Live Longer!» και πάθος για γαστρονομική καινοτομία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, ο Στέφανος Παπανικολάου ανεβάζει τις γαστρονομικές προσφορές του πολυβραβευμένου εστιατορίου La Suite Lounge Rooftop σε νέα ύψη, αφού έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Δεσμεύεται μάλιστα να προσφέρει υψηλής ποιότητας γεύσεις με υλικά από τοπικούς παραγωγούς, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα – με το εκλεπτυσμένο μενού «Ελληνική Αρωματική Kουζίνα» που εστιάζει στην υγεία, ευεξία και μακροζωία και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην υγειινή διατροφή με υπερτροφές.

    Ο Στέφανος Παπανικολάου εν δράσει
    Ο Στέφανος Παπανικολάου εν δράσει

    «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του St.George Lycabettus Hotel. Πιστεύω στη δημιουργία αξέχαστων γευστικών εμπειριών που δελεάζουν τη γεύση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα του St. George για να φέρουμε συναρπαστικά και καινοτόμα πιάτα στους καλεσμένους μας», δήλωσε ο ίδιος.

    Στέφανος Παπανικολάου, νέος chef d'hotel του St. George Lycabettus

    Διαβάστε επίσης:

    Η παγκόσμια διάκριση της Celia Kritharioti, το glamorous πάρτι της «σιδηράς κυρίας» της διαφήμισης και μία νέα παράσταση για φιλανθρωπικούς σκοπούς

    TIERRA VIVA by Automobili Lamborghini: Η γη σείεται, η γη ζωντανεύει

    THE OPEN: Το μεγαλύτερο foiling motor yacht στον κόσμο



    ΣΧΟΛΙΑ