• Architecture & Design

    TIERRA VIVA by Automobili Lamborghini: Η γη σείεται, η γη ζωντανεύει


    Η Tierra Viva στο Benahavís – Costa del Sol είναι μια αποκλειστική οικιστική κοινότητα από 53 πολυτελείς βίλες, με design εμπνευσμένο από την Automobili Lamborghini.

    Ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που έφερε στη ζωή η DarGlobal, κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στην Ισπανία.

    Το Tierra Viva είναι ένα πολυτελές συγκρότημα μερικών μοναδικών μονοκατοικιών (εκτιμάται στα 282 εκατομμύρια ευρώ) που βρίσκεται στο χωριό Benahavis στην Ανδαλουσία της Ισπανίας. Το χωριό φημίζεται για το ήσυχο περιβάλλον του και η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής – συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής πανοραμικής θέας στη Μεσόγειο Θάλασσα.

    Το πρώτο συγκρότημα με την υπογραφή της Automobili Lamborghini περιλαμβάνει πενήντα τρεις αποκλειστικές βίλες, των οποίων ο σχεδιασμός είναι άμεσα εμπνευσμένος από τα supercars της εταιρίας, με εσωτερικούς χώρους εμπλουτισμένους με εκλεπτυσμένα φινιρίσματα, και αυτά, φυσικά, στο πνεύμα της Automobili Lamborghini.

    «Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες αριστείας, ποιότητας και καινοτομίας», δήλωσε ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini. «Η εμπειρία της Dar Global (ως Saudi-based luxury real estate developer) στη δημιουργία πολυτελών ακινήτων σε συνδυασμό με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Automobili Lamborghini οδήγησε σε αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα».

    Ο Ziad El Chaar, Διευθύνων Σύμβουλος της Dar Global, με τη σειρά του, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Automobili Lamborghini βασίζεται σε ένα κοινό όραμα έργων υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια. Μαζί δημιουργήσαμε χώρους που ενσωματώνουν έναν τρόπο ζωής που είναι εκλεπτυσμένος και πλούσιος σε μοναδικές εμπειρίες».

    Να σημειωθεί πως οι βίλες είναι εμπνευσμένες από το εμβληματικό σχέδιο Lamborghini με τρία μοντέλα: Diamond 6 υπνοδωματίων, Sapphire 5 υπνοδωματίων και Emerald 4 υπνοδωματίων. Ενώ κάθε βίλα θα έχει άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο, πανοραμικές πισίνες, πολλές βεράντες και εντυπωσιακούς κήπους, όλα με γυαλιστερό μαρμάρινο δάπεδο, εκλεκτό δέρμα και γυάλινα στοιχεία, αλλά και υπηρεσίες security 24/7.

    www.darglobal.co.uk

    www.lamborghini.com

    Διαβάστε επίσης:

    The Next Big Thing: Η μεταμόρφωση του σανατορίου της Άννα Μελά στην Αρκαδία

    Ο Pierre Yovanovitch ανοίγει γκαλερί σε ρετιρέ της Νέας Υόρκης

    Ο Dior συνεργάζεται με τη διάσημη σεφ Anne-Sophie Pic για το νέο εστιατόριο Dior στην Οζάκα



    ΣΧΟΛΙΑ