• Architecture & Design

    Capsule collection alert: Ισχύς εν τη ενώσει


    Εμπνευσμένη από τους μακρινούς τόπους και τους interior design θησαυρούς που κοσμούν τις σελίδες του περιοδικού Cabana, η κολεξιόν Cabana x Zara Home είναι αφιερωμένη στις συγκινήσεις των ταξιδιών.

    Η μοναδική capsule home collection φωτογραφήθηκε στο εκπληκτικό περιβάλλον της Villa Veneta, μιας βίλας του 17ου αιώνα στη Βενετία και σχεδιάστηκε από τον οραματιστή σκηνογράφο Renzo Mongiardino.

    Κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να προκαλεί την ευχαρίστηση της ανακάλυψης, τη διατήρηση των χαμένων παραδόσεων και να αντικατοπτρίζει το κομψό, μποέμ πνεύμα του Cabana.

    Ετοιμαστείτε λοιπόν να προσκαλέσετε φίλους για δείπνο κάθε Σαββατοκύριακο αυτή την άνοιξη, γιατί η νέα συνεργασία μεταξύ τoυ Cabana και του Zara Home είναι too good για να μην την επιδείξετε.

    Το αγαπημένο περιοδικό interior design Cabana (αγαπητό για το άκρως συλλεκτικό περιεχόμενο του, ιδρύθηκε το 2014 από τη Martina Mondadori) και η ετικέτα οικιακών ειδών με έδρα το Μιλάνο συνεργάστηκε με τον γίγαντα της high street fashion Zara σε μια σειρά από τραπεζομάντιλα με σχέδια και κεντήματα, πολύχρωμα γυάλινα και επιτραπέζια σκεύη διακοσμημένα με μοτίβα λουλουδιών, όλα σχεδιασμένα για να αναμειγνύονται και να ταιριάζουν για μια εκλεκτική εμφάνιση. Θυμίζοντας φυσικά την Ιταλία του 17ου αιώνα.

    Εμπνευσμένη από τις μακρινές χώρες και τους διακοσμητικούς θησαυρούς για τους οποίους είναι γνωστό το Cabana Magazine, η συλλογή αποτίει ξεκάθαρα φόρο τιμής στην παράδοση και τη δεξιοτεχνία με τη χρήση ζωγραφισμένων κεραμικών και κεντημένων υφασμάτων, με κάθε κομμάτι σχεδιασμένο να προκαλεί την απόλαυση.

    Διαβάστε επίσης:

    Apothalassia House: Μια θερινή κατοικία που χάνεται στο τοπίο

    Το σπίτι κάτω από το κάστρο



    ΣΧΟΛΙΑ