• City Stories

    2+1 παραμυθένια σπίτια Airbnb στην Ελλάδα για μια φθινοπωρινή απόδραση

    • NewsRoom


    Παραδοσιακά χωριά, δημοφιλείς μεγαλουπόλεις που σφύζουν από ζωή, καταπράσινοι προορισμοί «χωμένοι» στην φύση είναι μόνο κάποιες από τις κατηγορίες προορισμών για φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ελλάδα.

    Η εξάπλωση της Airbnb έχει καταστήσει τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς προορισμούς πιο ελκυστικούς, με πιο ιδιαίτερες επιλογές ως προς τα καταλύματα.

    Πολυτελή ξενοδοχεία, ζεστά πετρόχτιστα δωμάτια, ιδιαίτερες αγροικίες και μίνιμαλ σπίτια με τέλεια θέα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που υπάρχουν.

    Δείτε τρία ιδανικά, φθινοπωρινά σπίτια Airbnb που σίγουρα δεν ξέρατε καν πως υπάρχουν στην Ελλάδα.

    Τρίγωνη καλύβα στα Τζουμέρκα

    Είναι από τις πιο όμορφες περιοχές στα Ιωάννινα και κάθε του χωριό είναι πραγματικά ένα στολίδι της φύσης.

    Τα Τζουμέρκα είναι γνωστά για την άγρια, αυθεντική ομορφιά τους, τις επιβλητικές εκκλησίες τους, τα αρχοντικά σπίτια τους, τα γιεφύρια και τις περίτεχνες βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά.

    Αν θελήσεις να κάνεις μία εναλλακτική εκδρομή στα Τζουμέρκα, μπορείς να μείνει σε αυτό το τριγωνικό σπιτάκι το οποίο βρίσκεται στο χωριό Κτιστάδες και βρίσκεται κοντά σε εγκαταστάσεις για ράφτινγκ, πεζοπορία και ορειβασία.Αν θέλετε μία εναλλακτική εκδρομή στα Τζουμέρκα, μπορείτε να μείνετε σε αυτό το τριγωνικό σπιτάκι το οποίο βρίσκεται στο χωριό Κτιστάδες και είναι κοντά σε εγκαταστάσεις για ράφτινγκ, πεζοπορία και ορειβασία.

    Το σπίτι ονομάζεται ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΧΑΛΕΤ ΚΑΛΥΒΑΣ και το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί θα γίνεις ένα με την φύση.Το σπίτι ονομάζεται ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΧΑΛΕΤ ΚΑΛΥΒΑΣ και το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί θα γίνετε ένα με την φύση.

    Ένας πύργος στη Δημητσάνα Αρκαδίας

    Από τα πέτρινα κοσμήματα των Ιωαννίνων, πάμε σε αυτά της Αρκαδίας, τα οποία δεν είναι άλλα από το χωριό Δημητσάνα και το χωριό Στεμνίτσα.

    Αν θέλετε όμως να ζήσετε σε πύργο σαν βασιλιάδες θα πρέπει να πάτε στη Δημητσάνα.

    Υπάρχει ένας μοναδικός πύργο, ονόματι Xenios στο κέντρο του χωριού που πραγματικά θα σε μεταφέρει σε άλλη εποχή.Εκεί υπάρχει ένας μοναδικός πύργος, ονόματι Xenios στο κέντρο του χωριού που πραγματικά θα σας μεταφέρει σε άλλη εποχή.

    Εχοντας ρομαντική κρεβατοκάμαρα, αλλά κουζίνα και διάδρομους που μοιάζουν με σπήλαιο το μόνο σίγουρο είναι πως θα ζήσεις μία αλλιώτικη εμπειρία.

    Λουξ βίλα στη Ναύπακτο

    Ακόμη ένας όμορφος φθινοπωρινό-χειμερινός προορισμός που συνδυάζει βουνό και θάλασσα είναι η Ναύπακτος.

    Για εσάς που προτιμάτε να βλέπετε θάλασσα μόλις ξυπνάτε, ακόμη κι αν είναι φθινόπωρο ή χειμώνας, η παράθαλασσια πόλη είναι το ιδανικό χωριό.Για εσάς που προτιμάτε να βλέπετε θάλασσα μόλις ξυπνάτε, ακόμη κι αν είναι φθινόπωρο ή χειμώνας, η παράθαλασσια πόλη είναι ιδανική.

    Μάλιστα αυτή η πολυτελής διώροφη βίλα, ονόματι Παραθάλασσο Βίλα Γ με θέα στην θάλασσα, πισίνα, αλλά και τζάκι στο εσωτερικό της θα σου προσφέρει μερικές ώρες απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.Αυτή η πολυτελής διώροφη βίλα, ονόματι Παραθάλασσο Βίλα Γ  με θέα στην θάλασσα, πισίνα, αλλά και τζάκι στο εσωτερικό της θα σας προσφέρει μερικές ώρες απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 4+1 ιδανικοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα για να αποδράσετε το σαββατοκύριακο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχεδιάζετε ένα εναλλακτικό ταξίδι; Αυτοί είναι οι 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί της Ευρώπης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι ιδανικοί προορισμοί στην Ευρώπη για μια φθινοπωρινή απόδραση



    ΣΧΟΛΙΑ