ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι έλεγε ο Μπόμπολας για τον Βαρδή, το ράλι σε Alpha και ΠΛΑΘ, γιατί ο Ιβάν βιάζεται να πουλήσει στον Ρέστη, ο άγνωστος εφοπλιστής Ψαρογιώργος και ο Νίκος Πατέρας και ποιοι πλήρωσαν 2.500 για ένα gala στη Νέα Υόρκη
Την Κρήτη θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 25/9 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, προκειμένου να παρουσιάσει στους τοπικούς φορείς το πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων του Υπουργείου για Ηράκλειο και Λασίθι.
Κυρίως θα αναφερθεί στην ιδιωτικοποίηση του λιμένα του Ηρακλείου, στην αξιοποίηση των μαρινών και σε παρεμβάσεις που θα γίνουν σε περιφερειακά λιμάνια.
Ο κ. Πλακιωτάκης την Παρασκευή στις 11:30 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Χερσονήσου, στην 13.00 τον λιμένα Χερσονήσου και το Β’ Λιμενικό Τμήμα και στις 18.30 το Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου.
Το Σάββατο στις 10:00 θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Ιεράπετρας στην 13:00 τον λιμένα Μακρύ Γιαλού και στις 17:00 το Δημαρχείο Σητείας.
Σε όλες του τις επισκέψεις ο κ. Πλακιωτάκης θα συναντηθεί με τους Δημάρχους και τους τοπικούς φορείς, με τους οποίους θα συζητήσει το τοπικό πρόγραμμα έργων.
Διαβάστε επίσης:
Πλακιωτάκης: Προτεραιότητα η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης
Σκληρή στάση της ΠΝΟ στη συνάντηση με Πλακιωτάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλεύρης: Μείωση επιδομάτων σε όλους τους αλλοδαπούς – Επανεξετάζεται το μενού στις δομές, «το υπουργείο Μετανάστευσης δεν είναι ξενοδοχείο»
- Εθνική Τράπεζα: Έξοδος με πράσινες ομολογίες υψηλής εξασφάλισης ύψους μισού δισ. και €200 εκατ.
- Optima Bank για ΟΠΑΠ: Νέα υψηλότερη τιμή στόχος για τη μετοχή
- Meta: Αμοιβές-μαμούθ στην ομάδα «υπερνοημοσύνης» – Πάνω από $200 εκατ. σε πρώην στέλεχος AI της Apple
