ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Costamare Bulkers Holdings (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Κέρδη 9,9 εκατ. δολάρια και ρευστότητα 353,3 εκατ. δολάρια
Η ναυτιλιακή εταιρεία Costamare Bulkers Holdings, του Κωστή Κωνσταντακόπουλου, που είναι πλέον ο αυτόνομος βραχίονας των πλοίων μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου του ελληνικού ναυτιλιακού κολοσσού Costamare, ολοκλήρωσε την πρώτη εξαγορά πλοίου από την αυτονόμηση της τον περασμένο μήνα Μάιο.
Η εταιρεία απέκτησε ένα πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου capesize χωρητικότητας 176.000 dwt, παλαιότερα γνωστό ως Imperator Australis, από την ιαπωνική εταιρεία Santoku Senpaku.
Το πλοίο έχει πλέον μετονομαστεί σε Imperator.
Διαβάστε επίσης:
Minerva Marine (Ανδρέας Μαρτίνος): Σε κινέζικα ναυπηγεία θα κατασκευάσει 8 πλοία κοντέινερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
- Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά – 89-85 με τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ
- Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί αύριο
- F1 Βαρκελώνη: Ο Ράσελ στην pole
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.