• Business

    Performance Technologies: Με τιμή διάθεσης 4,40 ευρώ οι νέες μετοχές – Στα 9,45 εκατ. οι προσφορές της ΑΜΚ

    • NewsRoom
    Performance Technologies


    Την έκδοση 1.136.363 νέων μετοχών και διάθεσή τους στην τιμή των 4,40 ευρώ ανακοίνωσε η Performance Technologies, αντλώντας 5 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της ΑΜΚ που είχε προκηρύξει.

    Οι προσφορές οι οποίες υποβλήθηκαν αγγίζουν τα 9,45 εκατ. ευρώ.

    Όπως αναφέρει η εταιρεία:

    «Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 9/9/2021 εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που θα προκύψει από άντληση ποσού μέχρι 5 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων, κοινών ονομαστικών και μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,10€ εκάστης μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως σε περιορισμένο αριθμό (μέχρι 150) ιδιωτών επενδυτών και σε ειδικούς-θεσμικούς επενδυτές, σε τιμή διάθεσης ανά μετοχή που θα αποφασιστεί από το ΔΣ, χωρίς δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο α) σε συνεργασία με την EUROBANK EQUITIES προέβη στις 24/11/2021 στο άνοιγμα βιβλίου προσφορών για ιδιωτική τοποθέτηση, η οποία ήταν επιτυχής με την συνολική ζήτηση να ανέρχεται σε 9,45 εκατ. ευρώ και β) λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα του βιβλίου προσφορών καθόρισε την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών σε 4,40€ ανά νέα μετοχή και αποφάσισε την έκδοση 1.136.363 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,10€ εκάστης και συνεπώς τα κεφάλαια που αντλούνται θα ανέλθουν σε 4.999.997,20€.

    Κατ’ ακολουθίαν των ανωτέρω αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 113.636,30€ με την έκδοση 1.136.363 νέων μετοχών υπέρ το άρτιον με τιμή διάθεσης 4,40€ και ονομαστικής αξίας εκάστης 0,10€”.

    Η διοίκηση της Performance Technologies ευχαριστεί, όπως σημειώνει, το επενδυτικό κοινό για την εμπιστοσύνη στην στρατηγική και προοπτικές της Εταιρείας και να καλωσορίσει τους καινούργιους μετόχους στο μετοχολόγιο της το οποίο ενισχύεται σημαντικά με την παρουσία σημαντικών θεσμικών επενδυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

    Διαβάστε επίσης

    ΤΧΣ: Το σχήμα ΤΜΕΔΕ-Ellington προτιμητέος επενδυτής για την Attica Bank – Πλήρης επιβεβαίωση mononews

    Φωκίων Καραβίας: Έτοιμη για διανομή μερίσματος η Eurobank – Τις επόμενες εβδομάδες οι ανακοινώσεις για τα POS

    Bloomberg: Η JPMorgan εξετάζει πιθανή επένδυση στην Viva Wallet



    ΣΧΟΛΙΑ