• Business

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τον Χρ. Σταϊκούρα

    • NewsRoom
    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τον Χρ. Σταϊκούρα


    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και εκπροσώπους της ειδικής διαχείρισης και του ΤΑΙΠΕΔ.

    Από το πρωί οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους. «Όχι στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, Όχι στις απολύσεις, Όχι στο ξεσπίτωμα. Συντονίζουμε τον αγώνα μας για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Σωματεία εργαζομένων ΛΑΡΚΟ» είναι το σύνθημα που δέσποζε στην συγκέντρωση.

    O Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα δήλωσε: «Είναι η πρώτη παράσταση διαμαρτυρίας, η δυναμικότητα που αναπτύχθηκε φαίνεται να τους πιέζει. Δεσμεύτηκαν να μας καλέσουν εκ νέου σε εβδομαδιαία βάση για να μας πουν νέα. Προς το παρόν κρατάμε αυτό που μας έχουν πει: Ότι θέλουν να μας απολύσουν όλους και να κλείσουν την ΛΑΡΚΟ. Όποιες καλές προθέσεις και να μας λένε ότι έχουν, στην ερώτηση “διασφαλίζετε;” μας λένε όχι, ότι δεν την διασφαλίζουν.

    Αλλά οι εργαζόμενοι και όσοι μας συμπαραστέκονται, τα παιδιά μας σήμερα στα χωριά μας και στις πόλεις μας έδωσαν την απάντηση: Η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ θα διασφαλιστεί, θα εργαζόμαστε όλοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χώμα ατσάλι, θα πάρουμε σύνταξη όταν έλθει η ώρα από την ΛΑΡΚΟ, δεν θα υποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 10.30 η Λάρυμνα που είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό 1.000 κατοίκων, να κατεβεί πέντε πόντους, η θάλασσα να πάει στο βουνό».

    Διαβάστε επίσης

    Βεσυρόπουλος: Η αντιπολίτευση υποτιμά τις φορολογικές ελαφρύνσεις – Κριτική από τα κόμματα για τη ΛΑΡΚΟ και αναδρομικά συντάξεων

    Κώστας Σκρέκας: Τρία τα σχήματα για τη ΛΑΡΚΟ

    Παναγιώτης Πολίτης (ΛΑΡΚΟ) για 1300 απολύσεις: Δε φεύγουμε απο το εργοστάσιο, δεν ξεσπιτωνόμαστε-Οι επενδυτές θα μας βρουν εδώ



    ΣΧΟΛΙΑ