• Business

    Δήμος Βερούκας (ΒΑΖΑΑR): Νέες επενδύσεις με σύνθημα “τιμές χονδρικής για όλους”

    • NewsRoom


    Σε μεγάλο επιχειρηματικό στοίχημα αναδεικνύεται η ενίσχυση του CASH & CARRY για την BAZAAR A.E. του Δήμου Βερούκα, με δεδομένη την ενίσχυση του Cash & Carry Project, το οποίο αποτελεί το ανανεωμένο σχήμα χονδρικής διάθεσης της επιχείρησης, τέθηκε σε εφαρμογή πριν από ένα χρόνο και αυτή τη στιγμή αριθμεί τρία ιδιόκτητα καταστήματα σε Αθηνα, Ρόδο και Κρήτη. Στους στόχους της επιχείρησης είναι η εξάπλωση του σήματος και σε άλλες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη, με ιδιόκτητο κατάστημα πέρα από το ήδη υπάρχον franchise.

    Δήμος Βερούκας. Επικεφαλής BAZAAR
    Δήμος Βερούκας. Επικεφαλής BAZAAR

    Σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily, o επιχειρηματίας στοχεύει να επεκτείνει το συγκεκριμένο μοντέλο, υπό το brand Cash & Carry Project, το οποίο παρουσιάζει μία υβριδική μορφή, συνδυάζοντας χονδρική, αλλά και λιανική πώληση, με έμφαση στα PL προϊόντα του ΕΛΟΜΑΣ.

    H εταιρεία προσβλέπει στην ενίσχυση του τζίρου της μέσα από το συγκεκριμένο κανάλι, επενδύοντας στις περιοχές με έντονη τουριστική προσέλευση, όπου ήδη διαθέτει παρουσία με την παραδοσιακή, προϋπάρχουσα ταμπέλα, Bazaar Cash & Carry.

    ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    To νέο concept βασίζεται στη φιλοσοφία, “τιμές χονδρικής για όλους”. Σημειώνεται ότι, συνολικά, η BAZAAR διαθέτει εννέα καταστήματα, εκ των οποίων τα 6 λειτουργούν υπό το καθεστώς του franchise, σε Τρίπολη, Σάμο, Μύκονο, Τρίπολη και Θεσσαλονίκη, όπου ήδη διαθέτει ένα κατάστημα, ενώ ένα ακόμα λειτουργεί υπό καθεστώς δικαιόχρησης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

    Όπως σημείωναν πηγές της εταιρείας στο FnB Daily, για την BAZAAR φαντάζει ως μοναδική οδός βιωσιμότητας η λειτουργία εντός του ΕΛΟΜΑΣ, ενώ ταυτόχρονα διέψευσαν το ενδεχόμενο να υπάρξει τελική συμφωνία με την ολλανδική SPAR, προβάδισμα για την επιστροφή της οποίας στην Ελλάδα φαίνεται ότι έχει η αλυσίδα Μαθιουδάκης.



    ΣΧΟΛΙΑ