• Business

    Fourlis: Κορυφαία επιλογή η εταιρεία για τη Eurobank Equities

    Βασίλης Φουρλής Fourlis

    Βασίλης Φουρλής, επικεφαλής Ομίλου Fourlis


    Η χρηματιστηριακή εταιρεία Eurobank Equities διατήρησε τη σύστασή της για τη μετοχή της Fourlis σε “buy” και την τιμή-στόχο στα 5,1 ευρώ, όπως ανακοίνωσε σε σχετική της έκθεση, που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρήσης του 2016 της εισηγμένης.

    Η Eurobank Equities τόνισε παράλληλα ότι η Fourlis παραμένει μια από τις «κορυφαίες επιλογές» της, ενώ όπως ανέφερε, αν και τα αποτελέσματα της χρήσης του 4ου τριμήνου του 2016 ήταν κάπως αδύναμα, τα μεγέθη της εταιρείας στο σύνολό τους ήταν βελτιωμένα σε σχέση με ό,τι αναμενόταν έναν χρόνο πριν.

    Ως εκ τούτου, η χρηματιστηριακή εταιρεία ανέφερε ότι η μείωση της τιμής της μετοχής μετά τα αποτελέσματα προσφέρει καλό σημείο εισόδου για μακροχρόνιους επενδυτές, καθώς η Fourlis παραμένει ένα αξιόπιστο story μόχλευσης της ελληνικής οικονομικής ανάκαμψης.

    Υπενθυμίζεται σε αυτό το σημείο ότι η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία παρουσίασε εντυπωσιακή αύξηση 3,3% στις πωλήσεις για το έτος 2016, σε σύγκριση με το 2015. Πιο αναλυτικά, οι πωλήσεις της Fourlis ανήλθαν στα 428,1 εκατ. ευρώ, κατά 3,3% αυξημένες σε σχέση με το 2015 (14,4 εκατ. ευρώ).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εurobank: H πτώση των εξαγωγών «έριξε» το ΑΕΠ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intercontinental: Έδωσε 3,4 εκατ. ευρώ για κτήριο γραφείων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέα χρέη – μαμούθ 1,6 δισ. ευρώ και αύξηση των οφειλετών στην εφορία τον Ιανουάριο



    ΣΧΟΛΙΑ