ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δύο νέες συνεργασίες σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία προχώρησε ο Όμιλος Megas Yeeros τον Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα, η Megas Yeeros SA σύναψε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία διανομής προϊόντων στη Νέα Ζηλανδία με έδρα το Όκλαντ, όπου μέσω της ελληνικής μονάδας παραγωγής, θα διανέμει τα προϊόντα της σειράς My Grillers στην αγορά του Retail (λιανικό εμπόριο) και τα προϊόντα εστίασης στην αγορά του Food Service (βιομηχανία τροφοδοσίας).
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, “μια ακόμη μεγάλη συνεργασία με την Megas Yeeros LLC και την εταιρεία Gourmet Quality Foods επισφραγίστηκε, όπου μέσω του εργοστασίου της Αμερικής, οι Αυστραλοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ασύγκριτη ποιότητα και την ελληνική αυθεντική γεύση, αλλά και την ποικιλία και καινοτομία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας”.
Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Megas Yeeros στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση στις παραπάνω αγορές το επόμενο διάστημα με τη διάθεση επιπλέον προϊόντων στο κανάλι του Retail και στην αγορά της HORECA.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.