ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αγορά 10.000 κοινών ονομαστικών μετοχών του Ιατρικού Αθηνών προέβη, στις 15 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος.
Οι μετοχές ήταν συνολικής καθαρής αξίας 15.000 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόλεμος στο ΥΓΕΙA: Ποιοι είναι οι δυο Έλληνες που μπλοκάρουν τα σχέδια του Αποστολόπουλου. Θα απαντήσει ο mr Ιατρικό Κέντρο;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πόλεμος του ΥΓΕΙΑ: Fund μπλοκάρει τον Αποστολόπουλο. Επιβεβαίωση του mononews
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε πλήρη λειτουργία αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – Η πορεία του έργου
- Tραμπ για FED: «Ο Κέβιν Γουόρς θα μειώσει τα επιτόκια»
- Μητσοτάκης: «Απολύτως ψευδές ότι η χώρα μας είναι μια δυστοπία στα εργατικά ατυχήματα – Οι σκέψεις όλων μας στις οικογένειες που πενθούν»
- Γάζα: Το Ισραήλ θα ανοίξει σήμερα το πέρασμα της Ράφα μετά από δύο χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.