ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδει η ΓΕΚΕ δημοσιεύματα περί πώλησης του ξενοδοχείου “President” έναντι 110 εκατ. ευρώ και εξόδου της εταιρείας από το Χ.Α.
Όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, “σε απάντηση των από 30.12.20 επιστολών – ερωτημάτων της Ε.Κ και του Χ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί πώλησης του ξενοδοχείου “President” έναντι ποσού 110 εκατ. Ευρώ, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, και εξόδου της Εταιρείας από το Χ.Α., η εταιρεία διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.