• Business

    Γ.Τρουλλινός-Intracom: Συμβάλλουμε με 63,4 εκ. στη βιομηχανική παραγωγή

    Τρουλλινός IDE INTRACOM Defense Electronics

    Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιntracom Defense Electronics ( IDΕ)


    «Κατά την τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση η Ιntracom Defense Electronics  συμβάλλει  θετικά στη βιομηχανική παραγωγή και στην απασχόληση στη χώρα μας και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της άμυνας” δήλωσε ο κ Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιntracom Defense Electronics ( IDΕ), σχολιάζοντας το νέο συμβόλαιο που εξασφάλισε η ελληνική εταιρεία από την RAYTHEON.

    Ειδικότερα, η  Ιntracom Defense Electronics (IDE), επεκτείνει τη συνεργασία της με την RAYTHEON, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο αξίας 63, 4 εκατ.δολαρίων για την κατασκευή υπομονάδων των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο 2018.

    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε  ετών η IDE έχει αναθέσει περισσότερο από 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.
    Όπως σημειώνει επίσης ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός: “Οι κατασκευαστικές δυνατότητες, η ανταγωνιστικότητα και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας έχουν αναδείξει την IDE σε αξιόπιστο εταίρο στη μακρά και επιτυχημένη διεθνή πορεία του προγράμματος PATRIOT”.

    Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι  η εταιρεία είχε εξασφαλίσει δύο ακόμη  εξαγωγικές συμβάσεις στις ΗΠΑ, ύψους 3 εκατ. δολ.

    Η πρώτη αφορούσε ηλεκτρονικά υποσυστήματα των PATRIOT με αποδέκτη τον στρατό των ΗΠΑ με ημερομηνία ολοκλήρωσης μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015.

    Η δεύτερη συμφωνία αφορούσε  την παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων του PHALANX με την εταιρία RAYTHEON, θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2016 και θα καλύψει απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

    Οι νέες συμβάσεις επέκτεινα ήδη από πέρσι την πολυετή και επιτυχημένη συμμετοχή της IDE σε προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας. Σημειώνεται ότι η IDE εξήγαγε προϊόντα υψηλής αμυντικής τεχνολογίας στις ΗΠΑ για το έτος 2013 τα οποία αντιστοιχούν περίπου στο 5% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ.



    ΣΧΟΛΙΑ