• Business

    Eurolife FFH: Δυναμική συνέχεια για το επιτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης των συνεργατών της

    Eurolife FFH

    Eurolife FFH


    Την έναρξη του νέου, 12ου ακαδημαϊκού κύκλου του Advanced Program in Management for Insurance Executives ανακοινώνει η Eurolife FFH, του επιτυχημένου προγράμματος που διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

    Το πρόγραμμα, με εισηγητές τους αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου, έχει στόχο να εφοδιάσει τους συνεργάτες της εταιρείας με σημαντικές γνώσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενισχύοντας έτσι την περαιτέρω επαγγελματική τους εξέλιξη.

    Η πρωτοβουλία του Advanced Program in Management for Insurance Executives έχει λάβει εξαιρετική αναγνώριση από όσους έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας την επιτυχία του.

    Ο 12ος κύκλος του προγράμματος θα καλύψει τα εξής γνωστικά πεδία:

    • Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων
    • Στρατηγική Σκέψη και Υλοποίηση Στρατηγικών Αποφάσεων
    • Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά
    • Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου (Financial and Portfolio Management)
    • Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans)

    Οι εκπαιδεύσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2023.

    Χωρίζονται σε ενότητες, με την κάθε μια να πραγματοποιείται σε δια ζώσης συναντήσεις μέσα σε ένα διήμερο (Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο πρωί).

    Στο τέλος της κάθε ενότητας και πριν την έναρξη της επόμενης, οι συμμετέχοντες θα καλούνται να συμπληρώσουν, εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά, ένα test γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης και αξιολόγησης του προγράμματος.

    Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα λάβουν, σε ειδική Τελετή Αποφοίτησης, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, πιστοποιητικό επάρκειας των γνώσεών τους σχετικά με τα γνωστικά αντικείμενα του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρακολούθησαν.

    Για την Eurolife FFH αξία έχει να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της, για αυτό και έχει δεσμευτεί να υλοποιεί δράσεις που τους ενδυναμώνουν και τους εξελίσσουν.

    Μέσα από το Advanced Program in Management for Insurance Executives τους προσφέρει σημαντικά επιπλέον εφόδια, που θα τους υποστηρίξουν στην επίτευξη των υψηλών παραγωγικών και ποιοτικών τους στόχων.

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE: Καλοκαίρι με απεριόριστα data στο μεγαλύτερο 5G δίκτυο της χώρας

    Αλέξης Τσίπρας: Αποχωρώ από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είμαι υποψήφιος

    Performance Shipping (Αλίκη Παληού): Εξασφάλισε συνολικά έσοδα 54 εκατ. δολάρια – mononewsTV



    ΣΧΟΛΙΑ