ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες που κάνουν χρήση του οικιακού νυχτερινού τιμολογίου Γ1Ν, myHome Online, myHome Enter, myHome Enter+ και myHome Open με τμηματικό ωράριο, ότι θα αρχίσει να ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2022 έως και την 30η Απριλίου 2023.
Συγκεκριμένα, το ωράριο χειμερινής περιόδου είναι:
15:00-17:00 και 02:00-08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών,
15:30-17:30 και 02:00-08:00 για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.
Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στο 800-900-1000 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ΔΕΗ – καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 20:00), στα αρμόδια καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ → www.dei.gr και του ΔΕΔΔΗΕ → www.deddie.gr.
Διαβάστε επίσης
ΔΕΗ: Στο 5,26% το ποσοστό της Covalis Capital
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης για πυρκαγιές: Περιοδεία σε Κέντρα Υγείας στις πληγείσες περιοχές – «Το σύστημα Υγείας σε πλήρη ετοιμότητα»
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στην οπτική ίνα – Crash test στα συμβόλαια
- Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μετασχηματιστές, τραυματίστηκαν αστυνομικοί – Τρεις συλλήψεις
- Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς για το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που κάηκε – «Έχυσα αίμα για να το φτιάξω, και πήγε στράφι» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.