• Business

    EasyJet: Ανακοινώνει πτήσεις προς Ευρώπη για το 2021 σε τιμές κάτω από 20 λίρες

    • NewsRoom
    easyJet

    Πηγή φωτογραφίας: commons.wikimedia


    Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε νωρίτερα από ό,τι συνήθως το πρόγραμμα πτήσεων για την επόμενη χρονιά, αφού εξαιτίας του κορονοϊού αυτοί που προγραμματίζουν ταξίδια στο εξωτερικό, το κάνουν πια για το 2021.

    Δείχνοντας την τάση που θα επικρατήσει φέτος στις διακοπές, το νέο πρόγραμμα της EasyJet περιλαμβάνει προγραμματισμό ταξιδιών μέχρι τις 4 Μαΐου 2021, με περισσότερες από 28.000 πτήσεις.

    Οι τιμές των πτήσεων ξεκινούν από τις 18,49 λίρες για Μόναχο, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για Μάλαγα και Αλικάντε με κάτω από 25 λίρες.

    Ο επικεφαλής της easyJet στην Βρετανία δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια πολλών πελατών για διακοπές φέτος διαταράχθηκαν. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε εκπτώσεις για το καλοκαίρι του 2021 νωρίτερα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορέσουν είτε να κλείσουν από τώρα τις διακοπές τους για του χρόνου είτε να επαναπρογραμματίσουν τα σχέδιά τους για διακοπές σε νέους προορισμούς».

    Η αεροπορική εταιρεία έχει εξαναγκαστεί σε διακοπή πτήσεων εξαιτίας της πανδημίας, χωρίς ακόη να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία επανέναρξης των πτήσεων.



    ΣΧΟΛΙΑ