• Business

    Αναβάλλεται η είσοδος της Chipita στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ετών 59. Διευθύνων Σύμβουλος Chipita.

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος


    «Παγώνει» η είσοδος της Chipita στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, γεγονός που επιβεβαιώθηκε δια στόματος του επικεφαλής της Chipita, κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, στο περιθώριο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της αλλαντοβιομηχανίας Νίκας.

    Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, ο λόγος που «κολλάει» η εισαγωγή είναι «ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στις αγορές και οι νέες εκδόσεις που μπήκαν το τελευταίο διάστημα δεν πήγαν καλά. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε λίγο χώρο, παρά το γεγονός ότι κάναμε πολύ μεγάλη προετοιμασία».

    «Εξετάσαμε όλες τις περιπτώσεις, τώρα θα πρέπει να περιμένουμε», είπε ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου να γίνει στο μέλλον. Ωστόσο απέφυγε να την προσδιορίσει χρονικά. Απλά περιορίσθηκε να δηλώσει πως «εκεί που έχουμε φθάσει αν αποφασίσουμε την εισαγωγή μας, έχει μειωθεί στο ¼ του χρόνου που χρειαζόταν στην αρχή».

    «Αν δούμε τις αγορές να συνέρχονται θα είμαστε εκεί», ενώ τόνισε πως δεν ήταν χαμένη όλη αυτή η ιστορία, αποφεύγοντας να απαντήσει πόσα κεφάλαια ήθελε να αντλήσει η εταιρεία του από τη συγκεκριμένη εισαγωγή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπ. Θεοδωρόπουλος στο mononews.gr: Τι απαντά για ενδεχόμενο deal με Mondelez – Τι λέει για την είσοδο της Chipita στο Χρηματιστήριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπ. Θεοδωρόπουλος (Chipita): «Ελληνικές πολυεθνικές δεν υπάρχουν»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Γιατί συνεχίζει να εκπλήσσει ο ισχυρός άνδρας της Chipita



    ΣΧΟΛΙΑ