• Business

    Οχυρώνει τη θέση της στη Βόρεια Ελλάδα η Μασούτης

    Ο Γιάννης Μασούτης, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης

    Γιάννης Μασούτης, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης


    Αποφασισμένη να προστατεύσει την πρωτοκαθεδρία της στην Βόρεια Ελλάδα εμφανίζεται η «Μασούτης». Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα, η οποία φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πανελλαδικό επίπεδο ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες μέρες να εγκαινιάσει δυο νέα σημεία στη Θεσσαλονίκη, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην τοπική αγορά. Πρόκειται για καταστήματα πόλης, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτουν πλούσια γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων.

    Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα έτοιμα γεύματα, μια κατηγορία που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Δελφών 113, στην περιοχή Ανάληψη, έχει έκταση 600 τ.μ και θα απασχολεί 20 άτομα ενώ το δεύτερο βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 46, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, έχει έκταση 550 τ.μ. και θα απασχολεί 28 άτομα. Το δεύτερο κατάστημα υπήρχε ήδη στο δίκτυο της εταιρείας και έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση.

    Κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της Μασούτης επισημαίνουν πως τα παραπάνω «ανοίγματα» εντάσσονται στο επιχειρηματικό σχέδιο που έχει εκπονήσει η αλυσίδα για την φετινή χρονιά, και τονίζουν πως «έπεται συνέχεια» ενώ επαναλαμβάνουν πως η εταιρεία εξακολουθεί να διερευνά πιθανές ευκαιρίες εξαγορών. Υπενθυμίζεται πως συνολικά για τη φετινή χρονιά σκοπεύει να λειτουργήσει 15 νέα καταστήματα, εκ των οποίων τα 10 στην περιοχή της Αττικής, όπου συγκεντρώνεται ο μισός πληθυσμός της χώρας, επενδύοντας περίπου 25 εκατ. ευρώ.

    Όσον αφορά στα πρώτα μηνύματα από την πορεία του νέου καταστήματος στο Κολωνάκι, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, πηγές της εταιρείας αναφέρουν πως η μέχρι στιγμής εικόνα είναι ενθαρρυντική, με τους καταναλωτές της περιοχής να είναι αρκετά πιστοί στο νέο κατάστημα. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται στην οδό Αμερικής 11 και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αλλά και delicatessen προϊόντα για τους απαιτητικούς ουρανίσκους των κατοίκων του Κολωνακίου. Και όχι μόνο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μασούτης: Το deli κατάστημα που βάζει στόχο να κατακτήσει τους opinion leaders της χώρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προς νέες εξαγορές η «Μασούτης» – Ποια σούπερ μάρκετ έχουν μπει στο «στόχαστρό» της

     



    ΣΧΟΛΙΑ