ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για συμφωνία-φάντασμα κάνει λόγο μιλώντας στο mononews.gr ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες που θέλουν την Chipita να έχει υπογράψει συμφωνία πώλησης με την Mondelez.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος δηλώνει ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως τα τελευταία 24ώρα σχετικά με το μέλλον της Chipita και υπογραμμίζει πως δεν υφίσταται καμία συμφωνία με την αμερικάνικη εταιρεία. Επισημαίνει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ανακοίνωση διάψευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να διαψεύσει κάτι που δεν υφίσταται.
Αναρωτιέται μάλιστα πως προέκυψαν οι παραπάνω πληροφορίες και τονίζει ότι αυτή η ιστορία μόνο ζημιά προκαλεί στον ίδιο και στους 1.000 και πλέον εργαζομένους της εταιρείας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος με παρέμβασή του στο mononews.gr έχει και στο πρόσφατο παρελθόν διαψεύσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Chipita, να πωλείται σε ξένο πολυεθνικό όμιλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη στα πλαίσια των δημοσιονομικών της δυνατοτήτων να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.