• AUTO

    Vamos Vegas (video)!


    O Σέρτζιο Πέρεζ αναστάτωσε το Λας Βέγκας με την RB7, ενόψει του αγώνα F1 που θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου.

    Σε μια πόλη που φημίζεται για τον παλμό της και τη νυχτερινή της ζωή, ο Μεξικανός οδηγός της RBR Σέρτζιο Πέρεζ παρέα αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ ξεσήκωσαν τα πλήθη με την RB7 F1.

    – Η RB7 F1 πήρε το πρωτάθλημα πίσω στο 2011 στα χέρια του Σεμπάστιαν Φέτελ.

    – Ο Πέρεζ αποκάλυψε στο Χόρνερ  όλες τις λεπτομέρειες των τελευταίων 24 ωρών του στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, από την οδήγηση στο πολυσύχναστο Las Vegas Strip, μέχρι τον αγώνα στην καυτή έρημο της Νεβάδα και την προσγείωση στην οροφή ενός καζίνο: Έζησε μια επική περιπέτεια.

    – Ο Πέρεζ και ο Χόρνερ είχαν συντροφιά ένα καστ εμβληματικών χαρακτήρων του Βέγκας, συμπεριλαμβανομένων των μιμητών του Έλβις, των showgirls, του μάγου Ματ Φράνκο, της εμβληματικής ομάδας Blue Man και του ίδιου του mr. Las Vegas, Γουέιν Νιούτον.

    – Ο έξι φορές πρωταθλητής εκτός δρόμου και γέννημα θρέμμα του Λας Βέγκας, Bryce Menzies, συμμετέχει επίσης στη δράση κοντράροντας εκτός δρόμου τον Πέρεζ.

    – Ο Κρίστιαν Χόρνερ, μιλώντας σχετικά τόνισε: «Υπάρχει πολλή προσμονή για το Grand Prix του Λας Βέγκας. Είναι ένας προορισμός για τον οποίο είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Ένας αγώνας το βράδυ του Σαββάτου στη κεντρική λεωφόρο θα είναι ένα εκπληκτικό θέαμα. Η παραγωγή ενός ανάλαφρου βίντεο, ¡Vamos, Vegas! με τον Checo ήταν ο τέλειος τρόπος για να προετοιμαστούμε για αυτό που θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο».

    – Η Red Bull είναι συνεργάτης του Grand Prix στο Λας Βέγκας και θα οργανώσει πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Θα υπάρχει Red Bull Energy Station, 20.000 τετραγωνικών δίπλα στο δρόμο που θα προσφέρει premium θέαση, αποκλειστικές εμφανίσεις οδηγών, ζωντανή μουσική ψυχαγωγία και γκουρμέ κουζίνα.

    – Η ομάδα που έχει κερδίσει όλους τους αγώνες φέτος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πίστα για το Ολλανδικό Grand Prix στις 27 Αυγούστου 2023.

    Διαβάστε επίσης

    Ιδού ο Ντέιβιντ Σουμάχερ!



    ΣΧΟΛΙΑ