Η Suzuki ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τη SkyDrive, την ιαπωνική κατασκευάστρια οχημάτων κάθετης προσγείωσης και απογείωσης. Η συνεργασία περιλαμβάνει την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προώθηση των ιπτάμενων αυτοκινήτων στο χώρο της αυτοκίνησης και των μετακινήσεων.
Μέσα από αυτή την συνεργασία η ιαπωνική εταιρεία θα προσπαθήσει να εξερευνήσει νέες τεχνολογίες και ενδεχομένως να προσθέσει την επιλογή των ιπτάμενων αυτοκινήτων στην γκάμα της. Με αφετηρία την αγορά της Ινδίας και αρωγό το περιβαλλοντικό πλάνο της Suzuki για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, οι δυο κορυφαίες ιαπωνικές εταιρείες σχεδιάζουν την ανάπτυξη των πρώτων ιπτάμενων αυτοκινήτων.
Μάλιστα, το 2025, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης World Expo που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας, η Suzuki σκοπεύει να λανσάρει μία υπηρεσία διάθεσης ιπτάμενων οχημάτων ταξί και στη συνέχεια να επεκτείνει την υπηρεσία αυτή και σε άλλες περιοχές της Ιαπωνίας.
Διαβάστε επίσης
Δες πρώτος το ιπτάμενο αυτοκίνητο της AeroMobil!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
